Η Άννα Φόνσου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα, την συντροφικότητα αλλά και την προδοσία.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή λέει: «Έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ. Απλώς, πλέον δεν έχω αφήσει καθόλου χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι φίλοι μου. Τους αγαπώ και με αγαπάνε».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συντροφικότητα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ η συντροφικότητα. Δεν με ενδιέφερε να ζω μαζί με έναν άνθρωπο. Ποτέ δεν ήθελα σύντροφο, πάντα ήθελα εραστή. Να ζω έντονα, με πάθος. Να είμαστε δυο ξεχωριστοί άνθρωποι που απλά περπατάνε μαζί».

Όπως είπε σε άλλο σημείο μιλώντας για τους συντρόφους της είπε: «Έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Όλοι το έχουμε κάνει λίγο πολύ, απλά πολλοί δεν το παραδέχονται. Το πιο σημαντικό είναι να συγχωρούμε. Ποτέ δε κρατάω κακία γιατί για να ήμουν μαζί τους, σημαίνει ότι τους αγάπησα».

Αναφερομένη στους τρεις γάμους και στα ισάριθμα διαζύγια που έχει πάρει λέει: «Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Δεν μου αρέσει ο γάμος γιατί όπως σου είπα, δεν θέλω ο άλλος να είναι συνέχεια μέσα στην καθημερινότητά μου. Χαίρομαι πάρα πολύ τους παντρεμένους με υπέροχες οικογένειες, αλλά εγώ δεν είμαι φτιαγμένη γι’ αυτό».

Valuenews.gr

Το άρθρο Άννα Φόνσου| «Ποτέ δεν ήθελα σύντροφο, πάντα ήθελα εραστή» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά