Μετά την πρώτη παράσταση της «Μήδειας» με την οποία θα περιοδεύσει θεατρικά όλο το καλοκαίρι, ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες, τον Δημήτρη Λιγνάδη και την πρόταση του εισαγγελέα να κριθεί ένοχος για τρεις βιασμούς, καθώς και τον Αλέξη Κούγια.

«Ήταν πάρα πολύ ωραίος χειμώνας, είμαι ευτυχής που τον έζησα. Ήμουν με εξαιρετικούς συναδέλφους σε μία σπουδαία σειρά με έναν ρόλο που ήταν πρόκληση και το ευχαριστήθηκα» είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τον Αλέξη Κούγια, ο Αιμίλιος Χειλάκης σημείωσε πως «έχει φτάσει η ώρα να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Ό,τι κι αν ακουστεί, είμαστε έτοιμοι να το ακούσουμε. Αν ο Δημήτρης έχει κάνει όλα αυτά που έχει κάνει, θα πρέπει να τιμωρηθεί, αν δεν τα έχει κάνει, θα αθωωθεί. Θα περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, επιτέλους για να σταματήσουν όλα τα υπόλοιπα από δίπλα τα οποία δεν έκαναν καλό σε κανέναν. Κάθε δήλωση που γίνεται γι’ αυτό το ζήτημα, είναι σκληρή και δύσκολη».

Κάθε δήλωση που γίνεται γι’ αυτό το ζήτημα είναι πάρα πολύ σκληρή και δύσκολη, γιατί αν δεν ζητήσεις να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα «α, είσαι υπέρ του». Και είναι πάρα πολύ κακό».

«Δεν υπέγραψα την επιστολή κατά του Αλέξη Κούγια, θεωρώ ότι δεν ήταν άξια η υπεράσπιση από εκείνον. Με ενόχλησε ο τρόπος που διαχειρίστηκε τα φερόμενα ως θύματα του φερόμενου ως βιαστή».

Valuenews.gr

Το άρθρο Αιμίλιος Χειλάκης για Αλέξη Κούγια| «Με ενόχλησε ο τρόπος που διαχειρίστηκε τα φερόμενα ως θύματα στη δίκη Λιγνάδη» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.