25/6-26/6

Αισθησιακό, μυστηριώδες, αλλά και καχύποπτο χαρακτηρίζεται αυτό το διήμερο, αγαπητοί! Η διαίσθησή μας ενισχύεται και ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμή μας, ενώ στον αισθηματικό τομέα η διάθεσή μας είναι αυξημένη. Έρχονται νέες γνωριμίες και φλερτ για τους αδέσμευτους, εμβάθυνση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και ξεκαθάρισμα στα μελανά τους σημεία! Βεβαίως, κάποιες δύσκολες όψεις που σχηματίζονται το Σάββατο, μπορεί να προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, όμως θα είναι παροδικός και θα ξεπεραστεί γρήγορα, χωρίς να αφήσει σημάδια και ρωγμές στις σχέσεις.

Κριός

Ένα έντονα συναισθηματικό, αλλά και περίεργο σαββατοκύριακο σε περιμένει, δυναμικέ Κριέ μου! Ενδεχομένως να σε απασχολήσουν και κάποια οικονομικά θέματα, εντείνοντας την ανασφάλειά σου. Όλα αυτά μαζί, λοιπόν, ενισχύουν την ευαισθησία σου και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, έχεις δύο τρόπους να περάσεις το διήμερο: Ή θα αφήσεις τις ανασφάλειες να υπερισχύσουν και θα βγάλεις μια κτητικότητα και μια ζήλια για το ταίρι σου που θα φέρει καβγάδες, ή θα αξιοποιήσεις το έντονο συναίσθημά σου και την ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση για να απολαύσεις ένα άκρως αισθησιακό διήμερο! Διαλέγεις και παίρνεις, στο χέρι σου είναι!

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, ποιος σε πιάνει! Η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση, και έτσι αυτό το διήμερο προβλέπεται σούπερ! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, με την ανατρεπτική σου διάθεση να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα, αλλά και με τη φαντασία και την πρωτοτυπία σου, καταφέρνεις να ενθουσιάσεις το ταίρι και να το κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή! Το κρεβάτι σου θα πάρει φωτιά, ενώ η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί και η αυτοπεποίθησή σου θα φτάσει στα ύψη!

Δίδυμος

Το Σάββατο, αγαπημένε μου Δίδυμε, θα προσπαθήσει να στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αλλά μην το επιτρέψεις! Έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα ερωτικό διήμερο. Η Κυριακή βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σου. Έτσι, μπορείς να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε πιο κοντά! Μάλιστα, ο ιδανικός χώρος για να γίνει αυτό είναι η κρεβατοκάμαρα, όπου πραγματικά μπορείς να μεγαλουργήσεις και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο!

Καρκίνος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, ο αισθηματικός τομέας έρχεται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι το προηγούμενο διάστημα Ωστόσο, το Σάββατο καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο τη στάση σου, καθώς ο συναισθηματισμός σου θα κινείται στα όρια και μπορεί να προκαλέσεις ένα εκρηκτικό κλίμα, αν εκδηλώσεις κτητικότητα, ζήλια ή μια τάση να εξουσιάσεις και να αποκτήσεις το πάνω χέρι στη σχέση!

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο ίσως προσπαθήσει να σε κάνει πιο εσωστρεφή και μυστηριώδη, αγαπημένε μου Λέοντα, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια οικογενειακά θέματα προς επίλυση, που θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου! Ευτυχώς όμως, οι όψεις της Κυριακής θα σε κάνουν πιο σαφή και άμεσο στην επικοινωνία σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες.

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο! Τώρα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις στρατόπεδο και να περάσεις στους δεσμευμένους! Πώς; Μα με την επικοινωνιακή σου δεινότητα, τη γοητεία και την παιχνιδιάρικη διάθεση που σου χαρίζει το σαββατοκύριακο. Αν θέλεις τη συμβουλή μου, μη μείνεις στιγμή σπίτι, πάρε τα αγαπημένα σου φιλαράκια και βγείτε να διασκεδάσετε! Θα δεις ότι τα φλερτ θα σε πολιορκούν και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, το σαββατοκύριακο στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη όμως, εντείνει το συναίσθημα και την ερωτική σου διάθεση! Εδώ, θα παίξει μεγάλο ρόλο το πώς θα αφήσεις την όψη του Σαββάτου να σε επηρεάσει. Θα της επιτρέψεις να σου δημιουργήσει ανασφάλειες για το ταίρι σου και να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος, οδηγώντας σε στην καχυποψία και στις σκηνές ζηλοτυπίας που δε σου πάνε και καθόλου ή θα αποφασίσεις να εστιάσεις στον ερωτισμό σου, λύνοντας την όποια διαφωνία και ένταση με το ταίρι σου στο κρεβάτι; Εσύ αποφασίζεις!

Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Σκορπιέ, ήρθε για να σε βγάλει από την απομόνωση και την απαισιοδοξία και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην την τονώσει περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί μπορεί να γίνεις εγωκεντρικός κι εγωιστής, γεγονός που δε θα κάνει καλό στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Μην ξεχνάς ότι το Σάββατο, μπορεί να τονίσει την επαναστατική σου διάθεση και να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις, γι’ αυτό χαμήλωσε τους τόνους και δώσε περισσότερη σημασία στις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου.

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, η ευαισθησία σου θα πάρει το πάνω χέρι και κάποια δύσκολα συναισθήματα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, στέλνοντας την ανεμελιά σου περίπατο! Καλό θα ήταν να μην πιέζεις το ταίρι σου να σου αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του και μην εκδηλώνεις κτητικότητα και ζήλια, γιατί αυτό θα φέρει εντάσεις και καβγάδες! Αντίθετα, μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αν φτιάξεις εσύ την ανάλογη ατμόσφαιρα!

Αιγόκερως

Για σένα, αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι ένα διήμερο έντασης και πάθους, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Η όψη που σε επηρεάζει περισσότερο θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα πάθους για το ταίρι σου ή για μια νέα γνωριμία. Το πάθος όμως, ως γνωστόν φέρνει μαζί και ανασφάλειες, ζήλιες και κτητικότητα! Πρόσεξε, λοιπόν, γιατί αντί να το εκτονωθείτε με το ταίρι σου στο κρεβάτι, μπορεί να οδηγηθείτε σε καβγάδες και τσακωμούς που δε θα είναι δύσκολο να φέρουν ακόμα και τη ρήξη μεταξύ σας.

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο κυρίως στα επαγγελματικά σου, στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Παρ’ όλο που η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και αυτό που θέλεις είναι να περάσεις ένα χαλαρό, τρυφερό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μάλλον δε θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, αφήνοντας το ταίρι σου παραπονεμένο! Όμως, μην ξεχνάς πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, γι’ αυτό κάνε καλό προγραμματισμό, ώστε να σου μείνει χρόνος για τον εαυτό σου, αλλά και για το ταίρι σου.

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αισθησιακό για σένα! Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, όπως και η γοητεία σου, αλλά και η επικοινωνιακή σου διάθεση και η επιθυμία να ξεφύγεις από την ρουτίνα! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να οργανώσεις μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει, ενώ θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά απ’ όλους και όλα! Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μιας εκδρομής, εσύ δε θα μείνεις λεπτό στο σπίτι. Θα πάρεις το ταίρι σου και θα βρείτε άλλους τρόπους να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε!

Πηγή:zwdia24

Το άρθρο Αισθηματικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.