Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε η Αντιγόνη Νεοφύτου, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς».

«Με ενοχλεί όταν ένας άνδρας είναι αγενής. Το πιο ακραίο μήνυμα που έχω λάβει στο Instagram είναι να μου ζητήσουν να στείλω μια γυμνή φωτογραφία. Αυτή την περίοδο έχω σύντροφο. Δεν θα συγχωρούσα την απιστία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως δεν θα έκανε σχέση, γάμο, αλλά ούτε και παράνομη σχέση με κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές της στη «Γη της Ελιάς».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ένιωσε πολύ άβολα σε μια ερωτική σκηνή της σειράς, την οποία έπρεπε να τραβήξουν πάνω από 7-8 φορές. Όσο για το αν η ίδια είναι ζηλιάρα, το παραδέχεται, όμως δηλώνει επίσης, πολύ ρομαντική.

Όσο για την επαγγελματική της πορεία, εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν από τον χορό. «Είχα σπουδάσει χορό από πολύ μικρή, όμως δεν έβγαζα λεφτά από αυτό, γιατί δεν κατάφερα να μπω σε μια ομάδα που το έκανε επαγγελματικά. Ήμουν στην Κύπρο κι είδα μια ανάρτηση στο Instagram ότι ψάχνουν για ηθοποιούς κι είπα “γιατί όχι;”. Ήταν το κάστινγκ φια τις 8 Λέξεις τότε. Ακόμα νιώθω μια ανασφάλεια στον χώρο της υποκριτικής, νιώθω ότι πρέπει να εξελιχθώ», δήλωσε.

Όσο για τη «Γη της Ελιάς», είπε: «Χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου λέει “είμαι ο Ανδρέας” και λέω “ποιος Ανδρέας;”. Μου λέει “τη Δευτέρα ξεκινάς”. Κλείσαμε το τηλέφωνο, μίλησα με κάποιους ανθρώπους του χώρου και τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα αν θα τα καταφέρω».

Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για τη σχέση της με τη συμπρωταγωνίστριά της, Αφροδίτη Λιάντου. «Είμαστε σαν αδερφές με την Αφροδίτη. Δύο κοπέλες που δεν γνωριζόμασταν και τελικά, δέσαμε μέσα από τον ρόλο. Δημιουργήσαμε τόσο δυνατή σχέση και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχιστεί. Λέμε και τα προσωπικά μας», είπε.

Αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύντροφό της και αναφέρθηκε επίσης, στις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη νέα σεζόν.

«Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα. Είμαστε μαζί σχεδόν 3 χρόνια. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», εξήγησε.

Τέλος, για την επιτυχημένη σειρά του Mega δήλωσε: «Η Μαρίνα με τον Ισίδωρο θα φτιάξουν τη σχέση τους, θα γίνει αποδεκτή και η σχέση μου με τον Μάνο. Έχουμε γυρίσει 20 επεισόδια του β’ κύκλου».

Valuenews.gr

Το άρθρο Αντιγόνη Νεοφύτου| «Ο σύντροφός μου είναι πιο κουλ από εμένα, όταν βλέπει τις ερωτικές μου σκηνές» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.