Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ Love Island είναι στα σκαριά και οι μηχανές της παραγωγής δουλεύουν στο φουλ, αφού ψάχνουν μετά μανίας παίκτες που θα πλαισιώσουν το νέο εγχείρημα του καναλιού, το οποίο στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνει τεράστια επιτυχία.

Οι άνθρωποι του Love Island λοιπόν φαίνεται να έχουν κάνει πρόταση σε δύο εντυπωσιακές κυρίες τις οποίες πρώτα γνωρίσαμε μέσα από τη συμμέτοχή τους στο Big Brother.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώτη στην οποία έγινε πρόταση είναι η Σοφία Δανέζη. Η ξανθιά τραγουδίστρια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Big Brother που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΙ φτάνοντας μάλιστα στον τελικό.

Το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, όπως είπε απάντησε αρνητικά στην πρόταση που της έγινε.

Πρόταση έγινε και στην Άννα Ελευθερίου. Η Κύπρια συμμετείχε και στον δεύτερο κύκλο του Power of Love, ενώ συμμετείχε και στο Big Brother.

Η ίδια φάνηκε να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο συγκεκριμένο ριάλιτι αλλά δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα.

Valuenews.gr

Το άρθρο Αποκάλυψη “φωτιά”| Δύο πρώην παίκτριες του Big Brother στο Love Island εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.