Έφτασε η ώρα μηδέν για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των υποψηφίων των φετινών πανελλήνιων εξετάσεων καθώς αύριο Τρίτη ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα ΓΕΛ όλης της χώρας.

Αποτελέσματα Πανελλήνιες 2022: Οι 3 τρόποι για να δείτε τις βαθμολογίες

Τρεις είναι οι τρόποι για να δείτε τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2022:

Με SMS στο κινητό που δηλώνουν στην πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr,Μπαίνοντας στην πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr,Τέλος, θα αναρτηθούν και στα Λύκεια της χώρας.

Όσον αφορά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στα σχολεία, υπενθυμίζεται ότι για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

ValueNews.gr

Το άρθρο Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022 | Τι ώρα θα ανακοινωθούν την Τρίτη εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.