Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό HELLO!! και τον Γιάννη Βίτσα. Η γνωστή παρουσιάστρια απαντά μεταξύ άλλων και για τις διδαχές που πήρε μετά από την ξαφνική αλλαγή στα επαγγελματικά της, αλλά και τι της είπαν τότε τα παιδιά της.

Μετά την απώλεια του πατέρα σου είπες «πρέπει να ζω το σήμερα»;

Αναθεώρησα πολλά. Αυτό, όμως, που ανέφερες το έκανα πάντα. Πάντα ζούσα και χαιρόμουν το σήμερα και έβαζα ενέργεια στην κάθε στιγμή. Επίσης, μια μεγάλη διδαχή για μένα ήταν και η περίοδος μετά τη διακοπή της εκπομπής μου Πάμε Πακέτο, που έγινε άκομψα και απότομα από το κανάλι. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό , αν σκεφτούμε πόσο αγώνα κάνουν σήμερα κάποιες εκπομπές για να επιτύχουν 8 και 9% τηλεθέαση και πόσο τις υποστηρίζουν τα κανάλια τη στιγμή που εμείς κλείσαμε τη σεζόν με 25%.

Αυτό λοιπόν μου έμαθε ότι μπορώ να είμαι πολύ δημιουργική και έξω από το χώρο της τηλεόρασης και ότι δεν χρειάζομαι την καθολική δημόσια αποδοχή για να αποδεχθώ τελικά τον εαυτό μου. αυτό το μάθημα σίγουρα δεν θα το είχα διδαχθεί αν συνέχιζα να κάνω τηλεόραση. Είμαι ευγνώμων λοιπόν για όλο αυτό που συνέβη. Μάλιστα, τώρα που κάνουμε αυτή τη συνέντευξη, είμαι σε ένα τουρνουά beach volley και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Την περίοδο που έζησες αυτή την κατάσταση στα επαγγελματικά σου, τι σου είπε ο Ορφέας;

Ήταν πολύ καλό αυτό που μου είπε: «Μαμά, το ότι δεν είσαι εσύ στην τηλεόραση είναι πρόβλημα της τηλεόρασης και όχι δικό σου». Ο μεγάλος μού δήλωσε ότι δεν θα ξαναβρεθεί εκπομπή σαν το Πάμε Πακέτο.

Τις αδικίες πώς τις διαχειρίζεσαι;

Είναι κι αυτές σκηνικό της ζωής. Τις βιώνω με ηρεμία. Ειδικά στο χώρο της τηλεόρασης σίγουρα δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

Valuenews.gr

Το άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου| «Κάνουν αγώνα για να επιτύχουν 8% τηλεθέαση κι εμείς κάναμε 25%» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.