Χάος στο αεροδρόμιο του Χίθροου καθώς η δυσλειτουργία του συστήματος αποσκευών και οι ελλείψεις προσωπικού, προκαλούν τεράστια προβλήματα. Τα προβλήματα έπληξαν ξανά τους τερματικούς σταθμούς την Κυριακή, καθώς εμφανίστηκαν εικόνες πολιτών που αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στο πάτωμα, περικυκλωμένοι από ουρές επιβατών και βουνά εγκαταλελειμμένων αποσκευών.

Οι Βρετανοί κλήθηκαν να προετοιμαστούν για ένα καλοκαίρι «μεγάλης αναστάτωσης» αφού το προσωπικό εδάφους της British Airways ψήφισε υπέρ της απεργίας στην έδρα του αερομεταφορέα στο Χίθροου.

Εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν στίβες αποσκευών αποκλεισμένες από το προσωπικό εδάφους στον τερματικό σταθμό 2 του Χίθροου και τους επιβάτες να αναγκάζονται να κοιμηθούν στο πάτωμα του αεροδρομίου του Μάντσεστερ. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η Sun εμφανίζονται άνθρωποι που προσπαθούν να κοιμηθούν στο πάτωμα στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου με τις αποσκευές τους στη ρυμούλκηση.

ValueNews.gr

Το άρθρο Βρετανία | Χάος στα αεροδρόμια – Επιβάτες αναγκάζονται να κοιμηθούν στο πάτωμα(vid) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.