Στο Βόλο ένας άνδρας έπεσε θύμα απάτης από αγορά αυτοκίνητου. Συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας έδωσε προκαταβολή για να το αγοράσει, όμως δεν το πήρε ποτέ.

Ο άτυχος άνδρας είδε στο διαδίκτυο ανάρτηση με αγγελία για πώληση αυτοκινήτου και αφού επικοινώνησε με τον 45χρονο ιδιοκτήτη έκλεισαν συμφωνία. Ο ίδιος μάλιστα έδωσε προκαταβολή 1.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη αλλά αυτοκίνητο δεν είδε ποτέ.

Το περιστατικό της εξαπάτησης έγινε τα Χριστούγεννα του 2020 και η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μετά από ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία εναντίον του 45χρονου.

Ο εξαπατηθείς Βολιώτης αφού έδωσε αρχικά τα 1.000 ευρώ περίμενε το αυτοκίνητο, αλλά όταν ο πωλητής σταμάτησε να απαντάει στις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματά του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε και προχώρησε σε καταγγελία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε έρευνα και στη συνέχεια διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία, η οποία έδωσε παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα του Βολιώτη ανήκει στον 45χρονο, ο οποίος τώρα καλείται να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

ValueNews.gr

Το άρθρο Βόλος | Έδωσε προκαταβολή για αυτοκίνητο και δεν το πήρε ποτέ εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.