Με αφορμή την προβολή της ταινίας «Rise» για τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο, οι Γιάννης, Θανάσης, Κώστας, Άλεξ αλλά και η μητέρα τους Βερόνικα έκαναν αρκετούς παραλληλισμούς της ταινίας και την πραγματικότητα, ενώ ο σούπερ σταρ των Μπακς κλήθηκε να σχολιάσει και το φοβερό του κάρφωμα έχοντας… περάσει πάνω από τον Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ.

Συγκεκριμένα μίλησαν στον Ομάρ Ράγια και συγκεκριμένα στο «Highlights With Omar», ο οποίος ρώτησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το κάρφωμα που είχε σημειώσει τον Φεβρουάριο του 2018 σε ματς Νικς-Μπακς, όταν και είχε… περάσει πάνω από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ!

«Όχι δεν είχα δοκιμάσει να πηδήξω ποτέ πάνω από κάποιον» είπε χαρακτηριστικά ο «Giannis» και εξήγησε ότι «Έχουμε μια έκφραση στην Ελλάδα. Δεν μπορούσα να πηδήξω ούτε εφημερίδα». Επίσης στάθηκε στα All Star Games και στη «χημεία» του με τον Στεφ Κάρι, ενώ κάνοντας παραλληλισμούς της ταινίας με την πραγματικότητα είπε:

«Όταν είχαμε έρθει στο Μιλγουόκι έκανε ζέστη. Μας ξεγέλασαν γιατί μετά έκανε κρύο» και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσω στο σημείο να φέρω ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή στην πόλη. Είναι απίστευτη η αγάπη που δεχόμαστε με την οικογένειά μου».

Το άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο | «Στην Ελλάδα, λέμε, δεν μπορεί να πηδήξει ούτε βρεγμένη εφημερίδα» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.