Είναι πλέον επίσημη η αποχώρηση της Φαίης Σκορδάς από το Πρωινό, και κάπως έτσι ο Γιώργος Λιάγκας αναζητά το επόμενο γυναικείο πρόσωπο που θα καθίσει στο πλευρό του στην επόμενη σεαζόν.

Κυκλοφορούν πολλές φήμες και ακούγονται πολλά ονόματα. Κάποιες από αυτές είναι η Ευαγγελία Αραβανή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δούκισσα Νομικού και Ιωάννα Μαλέσκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, το πιο πιθανό από τα παραπάνω σενάρια είναι να ενταχθεί η Δούκισσα Νομικού. η οποία θα αναλάβει ρόλο guest star με διευρυμένη διάρκεια.

Η Δούκισσα Νομικού θα είναι από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό, ενώ στην ομάδα θα βρίσκονται οι: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

Έντονος ο προβληματισμός του Γιώργου Λιάγκα

Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησαν πως μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά θα πάρει ο ίδιος τα ηνία όλης της εκπομπής, δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια με την έννοια της ισότιμης παρουσίας, αλλά το γυναικείο πρόσωπο θα έχει έναν ειδικό ρόλο. Έτσι, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή και η Δούκισσα Νομικού είχαν εξαρχής ένα προβάδισμα, τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα πήρε σαφές προβάδισμα, κάτι που έχει να κάνει και με τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί όλα τα χρόνια με το κανάλι.

Valuenews.gr

Το άρθρο Γιώργος Λιάγκας| Ποια παρουσιάστρια θα καθίσει δίπλα του; εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά