Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός, αφού την Τρίτη 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του Survivor και την Τετάρτη 6 Ιουλίου ο μεγάλος τελικός.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τα ερωτήματα σχετικά με το Survivor All Star και την παρουσίασή του να «πέφτουν βροχή».

Ο παρουσιαστής δεν φάνηκε ευχαριστημένος με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων – «Δεν ήρθες για καλό εσύ εδώ πέρα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Δεν υπάρχουν πλάνα για τον Σεπτέμβριο, τι να πω, δεν ξέρω. Τα βγάζεις από το μυαλό σου; Ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω να απαντήσω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το ενδεχόμενο ο επόμενος παρουσιαστής του ριάλιτι να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τότε, ενοχλημένος ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Δεν ήρθες για καλό εσύ εδώ πέρα. Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μία εκπομπή και έχει ένα συμβόλαιο εν ενεργεία, συνήθως παρεξηγείται, όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε, ενώ δεν έχει τελειώσει το πρότζεκτ ακόμα. Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα ή μήπως οι συζητήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ;».

Valuenews.gr

Το άρθρο Γιώργος Λιανός| Η ενόχλησή του με την ερώτηση για το «Survivor All Star» και τον Γιώργο Αγγελόπουλο εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά