Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και μίλησε τόσο για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς όσο και για το αν «φιλτράρει» κάθε της κίνηση πριν την κάνει.

«Πιστεύω πως όλα θέλουν όριο. Ζούμε σε μία εποχή που ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων και η «εμπόλεμη ζώνη» έχουν γίνει συνήθεια. Όλα κρίνονται επί 100, όλοι εκφέρουμε άποψη για όλα, όλοι «πυροβολούμε» ανθρώπους χωρίς να σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσουμε. Χαίρομαι αν καταφέρνω και βοηθάω, αν και το θεωρώ αυτονόητο οι γυναίκες όπως και οι άνδρες να αγαπάνε τον εαυτό τους, όπως κι αν είναι. Χαίρομαι αν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν θάρρος από εμένα και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω. Ωστόσο, «μέτρον άριστον», όπως είπε και ο Κλεόβουλος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που λέγονται ή γράφονται για εκείνη. «Κάποιες φορές με στενοχωρούσαν, κάποιες άλλες δεν έδινα σημασία. Έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζει όλη η Γη γύρω από μια δουλειά, ούτε από τον εαυτό μου, οπότε προσπαθούσα να ασχολούμαι με άλλα θέματα και να μην επηρεάζομαι. Είμαι σε πλήρη επικοινωνία με τους ανθρώπους του καναλιού για ό,τι προκύπτει και υπάρχει μεγάλη αγάπη και αλληλοκατανόηση, άρα νιώθω ασφαλής».

Valuenews.gr

Το άρθρο Δανάη Μπάρκα| «Ο λιθοβολισμός των ανθρώπων έχει γίνει συνήθεια» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.