Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε εχθές σε πάρτι γνωστής εταιρείας παπουτσιών στο Χαλάνδρι και απάντησε στους δημοσιογράφους για το πώς αντιδρά όταν ακούει η διαβάζει μια αρνητική κριτική που τον αφορά.

«Η αρνητική κριτική είναι μέσα στο παιχνίδι, πάντα σε στενοχωρεί. Δοκίμασα να μη δίνω σημασία… δε γινόταν, δοκίμασα να παίρνω τηλέφωνα… δεν έπιασε… Τώρα, δεν μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω. Το ταΐζω στον εαυτό μου. Στην αρχή θα στεναχωρηθώ, το ζω ρε παιδί μου και μετά σιγά σιγά μου περνάει και συνεχίζω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έφτασα σε ένα σημείο να κινηθώ νομικά, όχι για τον χώρο. Ήταν κάτι το οποίο παραβίαζε τα κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα δικαιώματά μου. Δεν αφορούσε καν τα media, ήταν μέσα από τα media όλο αυτό που είχε συμβεί, αλλά είχε να κάνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όμως, επειδή θέλω να τα αφήνω να περνούν και δεν θέλω να φέρνω κανέναν σε δύσκολη θέση -γιατί αυτό ήταν μονόδρομος, θα καταδικαζόταν ο άνθρωπος- λέω ασ’ το, δεν πειράζει», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

ValueNews.gr

Το άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος| «Έφτασα σε σημείο να κινηθώ νομικά, παραβίαζε τα δικαιώματά μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.