Ο Αύγουστος ξεκινά με άγριες διαθέσεις δημιουργώντας κλίμα έντασης, με προκλήσεις, ανατροπές και δοκιμασίες, που θα επηρεάσουν πρωτίστως τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του β΄ και γ΄ δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα ίδια ζώδια και δεκαήμερα. Ευτυχώς που για κάποιους η Αφροδίτη βρίσκεται σε καλοκαιρινό mood, χαρίζοντας παθιασμένους έρωτες, αγάπη και χρήμα. Σ΄ άλλα νέα και ο τυχερός Δίας υπόσχεται εύνοια και εκπλήρωση ονείρων σ’ ένα μήνα που επιδιώκει να μείνει αξέχαστος.

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου απολαμβάνεις το καλοκαίρι και τίποτα δε φαίνεται να μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου. Φλερτάρεις κι ανανεώνεσαι. Παράλληλα προσέχεις περισσότερο τη φυσική σου κατάσταση και προγραμματίζεις τις επόμενες κινήσεις σου στα επαγγελματικά. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου τί κι αν σχεδίαζες να κάνεις ένα σωρό πράγματα πέρα από τις διακοπές σου, ο Αύγουστος έχει άλλα σχέδια. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού ανατρέπει ξαφνικά το πρόγραμμά σου, δημιουργώντας αναταράξεις στο πορτοφόλι σου, αλλά και στα συναισθηματικά σου. Δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα και κανέναν δεδομένο στη ζωή σου. Αρκεί μια στιγμή για να καταρρεύσουν οι προσδοκίες σου. Μοναδικό σου στήριγμα είναι η οικογένειά σου, που δεν το λες και λίγο. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου ακόμα κι αν υπάρχουν στιγμές που μπορείς να περνάς όμορφα και να βρίσκεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους και το ταίρι σου, η δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο λειτουργεί πιεστικά και ανασταλτικά. Τα οικονομικά προβλήματα δε σου αφήνουν περιθώριο ελευθερίας και η ψυχολογική πίεση είναι έντονη. Κατά κάποιο τρόπο νιώθεις σαν να ΄σαι κλεισμένος στη φυλακή.

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου ακόμα κι αν όλοι γύρω σου έχουν νεύρα και απαιτήσεις, εσύ δείχνεις είτε να συμβιβάζεσαι είτε ν΄ αποστασιοποιείσαι, προκειμένου να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία. Από την άλλη κάποια χαρμόσυνα νέα στα αισθηματικά σου θα σε ανακουφίσουν, ενώ γενικά πρόκειται για μια εβδομάδα που έρχεσαι κοντά με τ΄ αγαπημένα σου πρόσωπα και η σχέση σας ανανεώνεται. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα και σχεδόν για όλη τη διάρκεια του μήνα τις αντιδράσεις σου απέναντι στις καταστάσεις που βιώνεις στη ζωή σου αλλά και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας ενδέχεται να προκαλέσει τις αντοχές σου, βλέποντας όλες τις σταθερές της ζωής σου να ανατρέπονται. Χρειάζεται προσοχή για ν΄ αποφύγεις εντάσεις. Η επιρροή για ατυχήματα είναι έντονη, κάτι που πρέπει να προσέξεις. Και για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προσφέρει εντάσεις, πιέσεις, περιορισμούς και ψυχολογική πίεση. Η δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο απαιτεί λύσεις σε οικογενειακά κι επαγγελματικά ζητήματα αλλά και ανάληψη ευθυνών. Από την άλλη έκτακτα γεγονότα ενδέχεται ν’ απορροφήσουν την ενέργειά σου και να σ΄ εξαντλήσουν ψυχολογικά και σωματικά. Βοηθός η Αφροδίτη που σου προσφέρει κάποιες ευχάριστες στιγμές, ενδεχομένως και μια μετακίνηση.

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή κυλά για σένα ήρεμα αλλά και αρκετά ανακουφιστικά. Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις, μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο, σε προβλήματα που αντιμετώπιζες με πρόσωπα της οικογένειάς σου αλλά και σε ζητήματα με το σπίτι σου. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχονται αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες στους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού φέρνει εντάσεις, ψυχολογική πίεση και κούραση αναφορικά με όλα όσα βιώνεις κυρίως στα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου όμως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα έχει και καλές αλλά και δύσκολες μέρες. Ξεκινάς με καλή διάθεση, συναντάς κόσμο, συζητάς και γενικώς περνάς ευχάριστες στιγμές. Στην πορεία, όμως, η δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο θα σε αναγκάσει ν΄ αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν σε προβληματικές σχέσεις και καταστάσεις, παρόλο που το άγχος θα ΄ναι ιδιαίτερα έντονο.

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου ο Αύγουστος ξεκινά για σένα όμορφα με πολλές και χαρούμενες επικοινωνίες και συναντήσεις με αγαπημένους φίλους και το ταίρι σου. Από την άλλη νέες γνωριμίες ευνοούνται, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσεις κι ένα κοντινό ταξίδι για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Και για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα κυλά όμορφα, προσφέροντάς σου συναισθηματική ανανέωση και ερωτική ικανοποίηση, παρόλο που κάποιες στιγμές πιέζεσαι με τα επαγγελματικά σου και με τις απαιτήσεις των άλλων. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να φέρει μια αποκάλυψη που θ΄ αφορά ένα πρόσωπο του φιλικού σου κύκλου, που θα ναι μεν θα σε σοκάρει, αλλά θα σου αποδείξει και την αλήθεια για τη διάθεσή του απέναντί σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προσφέρεται για να ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Σε κάθε περίπτωση και σε όποια κατάσταση βρίσκεσαι η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, αισθάνεσαι ανανεωμένος ψυχολογικά και περνάς όμορφες στιγμές με φίλους και παρέες. Γενικότερα δραστηριοποιείσαι κοινωνικά και κάνεις νέες γνωριμίες.

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα οργανώνεις σχέδια για τα επαγγελματικά σου και βρίσκεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα. Συζητάς με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και γνωρίζεις ότι μπορείς να στηριχθείς και σχεδιάζετε νέα πλάνα που θα επεκτείνουν την επαγγελματική σου πορεία. Γενικότερα αποφορτίζεσαι απ’ τις εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού απ΄ τις αρχές της εβδομάδας ενδέχεται να βιώσεις απρόσμενες ανατροπές, κυρίως στα επαγγελματικά σου. Εντάσεις και ρήξεις με τους ανθρώπους που συνδιαλέγεσαι, ενδεχομένως και η διακοπή μιας συνεργασίας είναι κάποια από τα σενάρια των ημερών. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προμηνύει εμπλοκές, εντάσεις και ρήξεις στις σημαντικές σου σχέσεις. Η δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο περιορίζει σημαντικά τις κινήσεις σου, μπλοκάρει τη δράση σου στον επαγγελματικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει απώλειες και χωρισμό στη σχέση ή σε μια συνεργασία. Αναγκάζεσαι θα λέγαμε ν΄ αποδεχθείς τις καταστάσεις, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί από σένα να κάνεις μια θυσία.

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου (4/8), που αρχικά επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο και σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και επικοινωνιακό, ενώ οι μετακινήσεις σου για λόγους αναψυχής κι επαγγελματικούς αυξάνονται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας, που δε σ΄ επηρεάζει αρνητικά, ενδεχομένως αισθανθείς ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για ν΄ απαλλαγείς από ευθύνες, βάρη, πρόσωπα και σχέσεις, που το μόνο που σου προσφέρουν είναι κούραση και κατάθλιψη. Ίσως ο τρόπος που θα προσπαθήσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου να μην είναι και ο κατάλληλος ή να ΄ναι αιφνιδιαστικός κι αυτό να προκαλέσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου αυτό το διάστημα αισθάνεσαι περισσότερο δραστήριος ν’ ασχοληθείς με όλα όσα επιθυμείς, είτε αυτά αφορούν σε μακρινά ταξίδια είτε σε εκπαιδευτικά προγράμματα, είτε και σε μια επαγγελματική επέκταση. Απ΄ την άλλη η δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια ένα παροδικό ζήτημα υγείας, ώστε να σ’ αναγκάσει να φροντίσεις περισσότερο τη φυσική σου κατάσταση.

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου μια όμορφη και ξεκούραστη εβδομάδα ξεκινά για σένα με αρκετές ευκαιρίες διασκέδασης, νέων γνωριμιών και εύνοια γενικότερα σε αισθηματικά ζητήματα. Τα οικονομικά σου, όπως και οι υποχρεώσεις που χρειάζεται να καλύψεις εξακολουθούν να σε πιέζουν, όμως από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θ’ ανακουφιστείς σημαντικά. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας ενδέχεται να βιώσεις ξαφνικές και βίαιες ανατροπές στον οικονομικό τομέα, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε πιέσουν ιδιαίτερα. Αντίστοιχες ανατροπές ίσως βιώσεις και στον αισθηματικό τομέα, με τις εντάσεις να προκαλούν τριγμούς στη σχέση σου και γενικότερα στην προσωπική σου ζωή. Κάτι δείχνει να εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά απ’ αυτό που περίμενες ή πίστευες ότι θα γίνει. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου οικονομικά και προσωπικά ζητήματα τίθενται στο μικροσκόπιο και η πίεση που σου ασκούν είναι έντονη. Ωστόσο δε λείπουν κάποιες ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις με φίλους, που αποφορτίζουν κάπως το ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα αυτής της εβδομάδας.

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου νέα κι πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα στον επαγγελματικό αλλά και τον προσωπικό τομέα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου απ΄ τις αρχές της εβδομάδας. Παράλληλα και η κοινωνική σου ζωή είναι στις επάλξεις της, με πολλές επαφές και συναντήσεις αλλά και μετακινήσεις με φίλους, που σου προκαλούν ευχαρίστηση. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου βιώνεις μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα με εντάσεις, ανατροπές και ρήξεις στις σημαντικές σου σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές. Γι΄ αυτό το πιεστικό κλίμα ευθύνεται η σύνοδος Άρη-Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας, που ενδεχομένως θα σε φέρει αντιμέτωπο με καταστάσεις και συμπεριφορές προσώπων που θα σε ξαφνιάσουν και θα σε πληγώσουν ταυτόχρονα. Κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου πρόκειται να βιώσεις επίσης μια εξαιρετικά δύσκολη και πιεστική εβδομάδα με τις σχέσεις σου, προσωπικές και οικογενειακές, να βάλλονται. Η δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο σε φέρνει προ των ευθυνών σου και σ΄ αναγκάζει να διαχειριστείς εξελίξεις που σε δυσαρεστούν και απογοητεύουν.

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου θετικό το κλίμα της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου για σένα, με πολλές ευκαιρίες ανανέωσης, ξεκούρασης, διασκέδασης και συναισθηματικής ικανοποίησης. Διώχνεις το άγχος σου, αποφορτίζεσαι σημαντικά και φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Αντίθετα για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα πιεστικές και αγχωτικές, με μια καθημερινότητα κουραστική και ιδιαίτερα φορτωμένη με υποχρεώσεις και ευθύνες, που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Απ΄ την άλλη βέβαια βρίσκεις λύσεις σε κάποια οικονομικά ζητήματα που αντιμετώπιζες κι ανακτάς ξανά την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Και για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα επιφυλάσσει αρκετές δυσκολίες και έντονη πίεση στη δουλειά σου, με αποτέλεσμα η καθημερινότητά σου να ΄ναι ιδιαίτερα φορτωμένη και να μην μπορείς να βρεις χρόνο ούτε για ξεκούραση. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να βρεις, όσο αυτό είναι εφικτό, την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά σου και τις προσωπικές σου ανάγκες, ώστε ν΄ αποφύγεις πιθανές ενοχλήσεις στην υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση.

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου τα οικονομικά σου φαίνεται ότι τακτοποιούνται. Οι ευκαιρίες, που περίμενες το προηγούμενο διάστημα για να διευθετήσεις χρέη και γενικότερα διάφορες υποχρεώσεις σου, εμφανίζονται και ανακουφίζεσαι σημαντικά. Απ΄ την άλλη η εβδομάδα προσφέρεται για ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, που επηρεάζεσαι και μάλιστα με θετικό τρόπο απ’ την ανατρεπτική σύνοδο Άρη-Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας, θα έρθεις αντιμέτωπος με μια έκπληξη στον ερωτικό τομέα, που θα σε αιφνιδιάσει και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Απελευθερώνεις τον εαυτό σου και είσαι περισσότερο ανοιχτός σε προκλήσεις αισθηματικού περιεχομένου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου με την εύνοια της Αφροδίτης στα αισθηματικά σου και την προσωπική σου ζωή γενικότερα, λαμβάνεις ικανοποίηση από τη σχέση σου, ενώ για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες είναι πολλές. Ο τομέας, όμως, που εξακολουθεί να σου προκαλεί πονοκέφαλο είναι τα οικονομικά σου, που περνούν κρίση και δε σου αφήνουν περιθώριο να πραγματοποιήσεις αυτά που επιθυμείς και να περάσεις έναν ανέμελο Αύγουστο.

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου διανύεις ένα διάστημα που αισθάνεσαι ιδιαίτερα ανανεωμένος, με τις ευκαιρίες για ευχάριστες μέρες και νύχτες να διαδέχονται η μία την άλλη. Λαμβάνεις συναισθηματική ικανοποίηση από τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο πολλά υποσχόμενο εμφανίζεται στη ζωή σου. Παράλληλα σου προσφέρονται και κάποιες ευκαιρίες για να ρυθμίσεις οικονομικά ζητήματα. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου βιώνεις μια από τις δυσκολότερες ενδεχομένως εβδομάδες του χρόνου, με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας, που φέρνει ανατροπές, πιέσεις, εντάσεις και ξαφνικές αποκαλύψεις και ρήξεις στην οικογένεια και γενικότερα την προσωπική σου ζωή. Αισθάνεσαι ανασφάλεια ενώ η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τους άλλους κλονίζεται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, που επηρεάζεσαι από την επίσης σκληρή όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, οπλίσου με υπομονή και ψυχραιμία. Οι καταστάσεις που θα κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις στο σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα την προσωπική σου ζωή, θα σ’ αναγκάσουν ν΄ αναλάβεις τις ευθύνες σου αλλά και να λάβεις δύσκολες αποφάσεις. Πρόσεξε παράλληλα και την υγεία σου.

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου ο Αύγουστος ξεκινά για σένα με αρκετό τρέξιμο στην καθημερινότητά σου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, που, όμως, ταυτόχρονα συμβάλλουν και στην αύξηση των εσόδων σου. Από την άλλη η εβδομάδα προσφέρεται για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, ακολουθώντας ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής ή κάνοντας γυμναστική. Από τις 4/8 και μετά, με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο ευνοείσαι επικοινωνιακά στις προσωπικές σου σχέσεις και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να προσέξεις, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, τις μετακινήσεις σου ενώ δεν πρέπει να βιάζεσαι, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο μικροατυχημάτων. Από την άλλη η εύνοια στον τομέα του έρωτα συνεχίζεται, ενώ παράλληλα οι ευκαιρίες για να βγεις έξω και να διασκεδάσεις αυξάνονται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου ο Αύγουστος μπαίνει δυναμικά, με ιδιαίτερη εύνοια στον αισθηματικό τομέα. Εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου και να ενδυναμώσετε τη μεταξύ σας σύνδεση. Για τους ελεύθερους υπάρχει σοβαρή πιθανότητα δέσμευσης.

Πηγή:Zwdia24

Το άρθρο Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1/8 έως 7/8 εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.