Αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί η «ψυχρή», έντονη και γεμάτη απαιτήσεις Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7), που μας φέρνει αντιμέτωπους με χειριστικές καταστάσεις και συμπεριφορές σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Αυτό το Κρόνιο φεγγάρι απαιτεί υπευθυνότητα και αποστασιοποίηση απ’ το συναίσθημα, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις στις προβληματικές καταστάσεις που ο καθένας βιώνει. Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο των Αιγόκερων, Κριών, Καρκίνων και Ζυγών, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα ίδια ζώδια και δεκαήμερα.

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα δίνεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υλικών και συναισθηματικών σου αναγκών, αλλά και στη διατήρηση των κεκτημένων σου. Ένας αγώνας δρόμου για να κερδίσεις χρήματα που απ’ τη μια θα λαμβάνεις κι απ’ την άλλη θα ξοδεύεις, αλλά και μια μάχη για να προστατεύσεις τα δικαιώματά σου και όλα όσα θεωρείς σταθερά στη ζωή. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα ‘χεις ιδιαίτερα έντονη διαίσθηση και το μυαλό σου θα γεννά συνεχώς έξυπνες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς στην καριέρα σου ή/και να υλοποιήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Ενδέχεται από μια ξαφνική εξέλιξη στη δουλειά σου ν’ αναγνωριστείς στον χώρο σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την  Πανσέληνο (13/7) στον Αιγόκερω να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ίσως αισθανθείς ιδιαίτερα πιεσμένος, καθώς θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τη θέση που κατέχουν στη ζωή σου οι τομείς καριέρα και οικογένεια. Οφείλεις -κυρίως για σένα- να συνειδητοποιήσεις ποιος απ’ τους δύο αυτούς τομείς καλύπτει περισσότερο τις εσωτερικές σου ανάγκες και ανάλογα να διαμορφώσεις τις προτεραιότητές σου.

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, οι εξελίξεις σε φλέγοντα ζητήματα που σ΄ απασχολούν άλλοτε σ’ εκνευρίζουν κι άλλοτε σε ικανοποιούν. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι έχεις ανακτήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και είσαι έτοιμος να παλέψεις με όλους όσους βάζουν εμπόδια στις επιθυμίες σου. Κάποιες, όμως, φορές χρειάζεται να ΄σαι περισσότερο διαλλακτικός. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες επικοινωνείς, συναντάς κόσμο, διαπραγματεύεσαι, υπογράφεις συμφωνίες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μια ξαφνική εξέλιξη σ΄ ένα επαγγελματικό ή/και προσωπικό σου ζήτημα να σε ενθουσιάσει. Απ’ την άλλη, ενδέχεται να λάβεις το πολυπόθητο μήνυμα ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την  Πανσέληνο (13/7) στον Αιγόκερω να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια για το επαγγελματικό σου μέλλον ή/και ν’ ασχοληθείς με νέο αντικείμενο που μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό. Ένα ταξίδι είναι επίσης πιθανό.

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και κάνεις τον απολογισμό σου για όλα όσα πρέπει να κρατήσεις αλλά και να διώξεις απ’ τη ζωή σου. Το άγχος σου να κλείσεις εκκρεμότητες που χρονίζουν είναι έντονο. Φρόντισε, όμως, όσο κι αν πιέζεσαι να το κάνεις για να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου, επικοινωνείς, συζητάς, διαπραγματεύεσαι νέες οικονομικές συμφωνίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ξαφνική σημαντική εξέλιξη σε μια επαγγελματική ή/και οικονομική συμφωνία που θα σε ικανοποιήσει και ανακουφίσει. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο (13/7) στον Αιγόκερω να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα βιώσεις έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις στη σχέση σου. Ενδέχεται μάλιστα να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που θεωρούσες ότι σε κάλυπτε συναισθηματικά κι ερωτικά ήταν μόνο ένα παιχνίδι του μυαλού. Αναμένονται σκληρές αλήθειες που όμως χρειάζεται ν’ αντιμετωπίσεις, ώστε ν’ αλλάξεις την πορεία της ερωτικής σου ζωής.

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, οι προσωπικές σου επιθυμίες και η πραγματοποίηση των σχεδίων και των ονείρων σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η έντονη κοινωνικότητά σου σε φέρνει κοντά σε φίλους και ομάδες/συλλόγους στους οποίους ενδέχεται να συμμετέχεις. Βέβαια, δε λείπουν οι μικροπαρεξηγήσεις και κόντρες μεταξύ σας, αλλά όλα είναι παροδικά, αρκεί κι εσύ να θυμάσαι ότι η συνεργασία αποφέρει μόνο οφέλη.  Εσύ του β΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους και με πρόσωπα που συμμετέχετε είτε σ΄ ένα σύλλογο είτε σ΄ ένα επαγγελματικό project. Η πρωτοτυπία στον τρόπο σκέψης σου ελκύει τους άλλους. Δεν αποκλείεται ένας ξαφνικός έρωτας να προκύψει μέσα απ’ το φιλικό σου κύκλο ή απ’ το διαδίκτυο.  Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την  Πανσέληνο (13/7) στον Αιγόκερω να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, βρίσκεσαι προ τετελεσμένων γεγονότων στον τομέα των σημαντικών σου σχέσεων, προσωπικών κι επαγγελματικών. Είναι ένα αρκετά απαιτητικό φεγγάρι που ίσως σε αναγκάσει με ψυχρό και απόλυτο τρόπο να κλείσεις έναν κύκλο.

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, καριέρα, επαγγελματικοί στόχοι και σχέδια για τη μελλοντική σου πορεία στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Έχεις εμπιστοσύνη στη δύναμή σου και αγωνίζεσαι για να κερδίσεις ό,τι σου αξίζει. Παράλληλα, όμως, καλείσαι ν΄ αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, στις οποίες οφείλεις να κρατήσεις χαμηλό προφίλ. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, χρειάζεσαι ξεκούραση, χαλάρωση και χρόνο αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σου. Μια αλλαγή στο πρόγραμμά σου που εσύ θα επιλέξεις να κάνεις, πρόκειται να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά σου και ταυτόχρονα να βελτιώσει την ψυχολογία σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την  Πανσέληνο (13/7) στον Αιγόκερω να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να ΄ρθεις αντιμέτωπος με μία αλλαγή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που μπορεί να σχετίζεται με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή/και με τους υπαλλήλους σου, εάν ηγείσαι στον χώρο σου. Ταυτόχρονα, θα αντιληφθείς μέσω της πίεσης που θα αισθανθείς ότι πρέπει να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και την υγεία σου.

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, νέα σχέδια, προοπτικές στην επαγγελματική σου ζωή αλλά και εμπειρίες στον αισθηματικό τομέα έρχονται για σένα αυτό το διάστημα. Γενικότερα χαλαρώνεις μετά από ένα δύσκολο διάστημα και ξεφεύγεις λίγο από μια γεμάτη καθημερινότητα, ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάζεις ή να βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές. Σε σένα του β΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές υπόσχονται έντονη κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις για επαγγελματικά σχέδια και ταυτόχρονα διασκέδαση και βελτίωση ψυχολογίας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις ένα ξαφνικό ταξίδι που θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την  Πανσέληνο (13/7) στον Αιγόκερω να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, τα συναισθήματα που θα νιώσεις θα εξαρτώνται από την κατάσταση που βιώνεις στην προσωπική σου ζωή. Επομένως, ή θα περιμένεις την απογείωση ή την αναγκαστική προσγείωση που θα σε σπρώξει σε έναν νέο προορισμό.

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, εξακολουθείς να ΄σαι ευάλωτος ψυχολογικά και να μην μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά χρειάζεσαι  ώστε να νιώσεις ασφαλής. Ο πονοκέφαλος με τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σου συνεχίζεται και ο αγώνας για να καλύψεις οφειλές σε εξουθενώνει. Η νευρική σου κατάσταση σε ωθεί σε χειριστικές συμπεριφορές που δε θα οδηγήσουν σε καλό αποτέλεσμα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται τις μέρες αυτές να ΄σαι αποδέκτης μιας νέας και πρωτότυπης επαγγελματικής πρότασης που δε θα σε αφήσει αδιάφορο. Ίσως και εσύ ο ίδιος να θελήσεις ν΄ αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να ασχοληθείς με κάτι καινούριο που θα προσφέρει νέες προοπτικές στη ζωή σου γενικότερα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο (13/7) στον Αιγόκερω να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, αναμένεις πιεστικά και έντονα γεγονότα στην οικογένεια και την προσωπική σου σχέση. Μια αποκάλυψη πρόκειται να δημιουργήσει τριγμούς που θα ΄ναι δύσκολο ν΄ αντιμετωπιστούν. Χρειάζεται λογική και όχι ευαισθησία.

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, οι εξελίξεις στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες είναι συνεχείς αυτό το διάστημα. Οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές και οι διαφορές σου με τους άλλους ή/και τον σημαντικό άλλο της ζωής σου ακόμη περισσότερες. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι την επιθετικότητά σου που μπορεί να ωθήσει τις σχέσεις στα άκρα. Βρίσκεσαι σε διαρκή εγρήγορση. Αντίθετα, εσύ του β΄ δεκαημέρου διανύεις μια όμορφη εβδομάδα που παρά τα ευτράπελα που αντιμετωπίζεις η διάθεσή σου είναι βελτιωμένη. Δεν αποκλείεται να σχεδιάζεις ή/και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την  Πανσέληνο (13/7) στον Αιγόκερω να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, χρειάζεται να ΄σαι περισσότερο συγκεντρωμένος στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τον λόγο και επικοινωνείς με τους άλλους, καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα τραντάξουν κάποιες σχέσεις σου, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, σε περιμένει μια εβδομάδα με γεμάτη καθημερινότητα. Οι υποχρεώσεις και ευθύνες στη δουλειά και στην οικογένεια αυξάνονται και εσύ καλείσαι να αναλάβεις τα ηνία και να τις τακτοποιήσεις. Παράλληλα, φρόντισε την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση, ώστε να ΄χεις τη δύναμη ν’ ανταπεξέλθεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα κάνεις τη μεγάλη ανατροπή και μέσα από μια ξαφνική αναλαμπή δίνεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις της ζωής σου, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσεσαι από συναισθηματικά παρελθοντικά βάρη. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο (13/7) στον Αιγόκερω να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο τα οικονομικά σου, κάνοντας ίσως κι έναν καλύτερο προγραμματισμό εσόδων-εξόδων. Απ’ την άλλη, το άγχος θα ΄ναι έντονο, καθώς ενδέχεται τα γεγονότα να σε κάνουν ν΄ αμφισβητήσεις σταθερές στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες οι ερωτικές κόντρες στη σχέση σου ή/και με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει είναι πολύ πιθανές. Απ’ την άλλη, όμως, το πάθος σου να κατακτήσεις όλα όσα επιθυμείς, σε γεμίζει με την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειάζεσαι ώστε να μην υποκύπτεις στα θέλω των άλλων και να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο. Αντίθετα, για σένα του β΄ δεκαημέρου, οι μέρες προβλέπονται άκρως επικοινωνιακές, συναισθηματικές και υπόσχονται ανανέωση στη σχέση σου αλλά και επαναφορά προσώπων σημαντικών στη ζωή σου. Η Πανσέληνος (13/7) στο ζώδιό σου, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα που θα σε πιέσουν και θα σε αναγκάσουν να δώσεις ένα τέλος σε μια κατάσταση ή/και σχέση που δεν προχωρά όσες προσπάθειες κι αν έχεις καταβάλει. Θα ΄ναι δύσκολο να διαχειριστείς αυτά τα συναισθήματα. Αν όμως η κατάσταση που βιώνεις στη σχέση σου ή/και γενικότερα σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής σου είναι θετική, δε χρειάζεται να φοβάσαι, καθώς κανένα εμπόδιο δε θα ΄ναι ανυπέρβλητο.

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, αυτό το διάστημα λειτουργείς πιο ώριμα και περισσότερο προσγειωμένα σε αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις και σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι αλλά και γενικότερα τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Σαφώς και υπάρχουν εξελίξεις αλλά και διαφορές που σε στρεσάρουν και σ΄ εκνευρίζουν, όμως πρέπει να κατανοήσεις ότι η επιθετικότητα και η ανυπομονησία θα σε οδηγήσουν στο αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν σχεδιάζεις διακοπές προτίμησε να ΄χεις δίπλα σου πρόσωπα που ο χρόνος έχει αποδείξει ότι σε αγαπούν και σε σέβονται. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή δεν προβλέπεται και τόσο «θερινή». Δουλειά, επαφές και συναντήσεις με συνεργάτες, πελάτες, συναδέλφους μονοπωλούν τον ενδιαφέρον σου κι αυτό οδηγεί σ΄ ένα καλό αποτέλεσμα. Απ’ την άλλη, αν ψάχνεις για δουλειά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος (13/7) στον Αιγόκερω που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να δείξει τα αρνητικά αποτελέσματα μιας συνεργασίας που οδηγούν μόνο σε αδιέξοδο. Το κλείσιμο, όμως, αυτού του κύκλου ανοίγει μελλοντικά νέες προοπτικές.

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, οι εσωτερικές εντάσεις και η ανυπομονησία σου να διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητες είτε αυτές αφορούν σε δουλειά είτε σε ζητήματα σχέσεων δε θα σου βγουν σε καλό. Προσπάθησε να ΄σαι περισσότερο υπομονετικός και απόφυγε το πείσμα και την ξεροκεφαλιά στις επικοινωνίες σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές είναι γεμάτες πάθος, γοητεία και όμορφες ερωτικές επικοινωνίες ή/και συναντήσεις με τον σύντροφό σου ή/και με αυτό το πρόσωπο που επιθυμείς και τώρα δείχνει να σε πλησιάζει. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι επίσης στο πρόγραμμα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος (13/7) στον Αιγόκερω που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, εφιστά την προσοχή σου στις προσωπικές και φιλικές σου σχέσεις, ώστε ν΄ αποφύγεις ακόμη και επικοινωνιακά λάθη που μπορεί να σε μπλέξουν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Αντίθετα, εκμεταλλεύσου αυτό το φεγγάρι για να πλησιάσεις περισσότερο τους φίλους σου αλλά και για να ανανεώσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου, διατηρώντας τις απαιτούμενες ισορροπίες και χωρίς υπερβολικούς συναισθηματισμούς.

Πηγή:Astra24

Το άρθρο Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/7 έως 17/7 εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.