Το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο (21/6) που εμπνέει έντονο ερωτισμό και συναίσθημα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη -λίγο πριν αποχωρήσει από τον Ταύρο- συναντά σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μαζί δημιουργούν έντονα ερωτικά πάθη, αλλά και φέρνουν ευκαιρίες γι’ αύξηση εισοδήματος. Στις 23/6 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που λατρεύει την περιπέτεια και τη διασκέδαση και πάνω απ΄ όλα επιθυμεί να επικοινωνεί με τον δικό της καυστικό και ταυτόχρονα εύστροφο τρόπο. Πρόκειται για μια εβδομάδα αισιόδοξη, που βελτιώνει αρκετά την ψυχολογία μας.

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα σου κυλά ευχάριστα με χαρούμενες επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά και με νέες ερωτικές γνωριμίες. Αν είσαι δεσμευμένος, η εξαιρετική επικοινωνιακή διάθεση που έχεις θα ενδυναμώσει τη σχέση σου. Παράλληλα από τώρα και για το επόμενο διάστημα, ζητήματα σπιτιού κι οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διευθετήσεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, μοιάζεις ασυγκράτητος αυτές τις μέρες. Η ενέργειά σου είναι ιδιαίτερα τεταμένη, βρίσκεσαι σ’ εγρήγορση κι επιδιώκεις να διεκπεραιώσεις πολλά και διαφορετικά ζητήματα ταυτόχρονα. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στον οικονομικό τομέα αλλά και στα νεύρα σου, που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου που είσαι δεσμευμένος, η αρχή της εβδομάδας σού επιφυλάσσει έντονες και παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, κάτι καλό ξεκινά να σχηματίζεται στον ορίζοντα. Φρόντισε να μην αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου, ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευθείς τις ευκαιρίες οικονομικής φύσεως, που θα παρουσιαστούν μπροστά σου.

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα τα οικονομικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Προσπαθείς να βρεις τρόπους για να διευθετήσεις χρέη κι εκκρεμότητες προς τρίτους. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να σ’ απασχολήσουν και κάποια οικονομικά ζητήματα του συντρόφου σου και μαζί να προσπαθήσετε και τελικά να καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Η διάθεσή σου όμως, σε κάθε περίπτωση είναι καλή και θα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου ασχολείσαι κατά βάση με τα οικονομικά σου, αλλά και με πρακτικά ζητήματα που θέλεις να βάλεις σε τάξη, ώστε να ελαφρύνεις κάπως το βαρύ κλίμα της καθημερινότητάς σου. Το στρες είναι έντονο κι αυτό συνεπάγεται έλλειψη ύπνου, σωματική αλλά και ψυχολογική κούραση. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται άκρως ερωτική κι αισθησιακή, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος. Η συναισθηματική επιτυχία κι ικανοποίηση είναι βέβαιη, αν μάλιστα σκεφτείς ότι το τελευταίο διάστημα βίωσες κάποιες δυσκολίες και ανατρεπτικές καταστάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, από αυτήν την εβδομάδα ξεκινά για σένα το πάρτι. Ομορφαίνεις, λάμπεις και προσελκύεις τα βλέμματα πάνω σου. Βγαίνεις, συναντάς φίλους, διασκεδάζεις, κάνεις καινούριες γνωριμίες κι αν είσαι ελεύθερος δε θα μείνεις για πολύ ακόμη. Παράλληλα και τα οικονομικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ψάχνεις να βρεις τα σφάλματά σου σε παρελθοντικές κινήσεις σου και σχεδιάζεις ένα νέο πλάνο για ν΄ αυξήσεις το εισόδημά σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται άκρως επικοινωνιακή μ’ επαφές, συναντήσεις και νέες γνωριμίες -συναισθηματικού και μη περιεχομένου-, που μπορεί να συμβούν ακόμη και στο διαδίκτυο. Γενικότερα η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, ενώ παράλληλα βρίσκεις λύσεις και σ΄ επαγγελματικά ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα σε απασχόλησαν έντονα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές επιφυλάσσουν μια μεγάλη χαρά από έναν έρωτα παρελθοντικό ή κατά κάποιο τρόπο, ανεκπλήρωτο. Ίσως μια συνάντηση σε κάνει να ζήσεις και πάλι έντονες ερωτικές στιγμές. Απόφυγε μυστικά και παράλληλες ερωτικές ιστορίες που θα θέσουν σε κίνδυνο την παρούσα σχέση σου, εάν είσαι δεσμευμένος.

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, η ανάγκη σου να δεθείς συναισθηματικά σε μια σχέση είναι έντονη και θα γίνεται ολοένα κι εντονότερη στο επόμενο διάστημα. Από την άλλη, ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας επίσημα τη θερινή περίοδο και τον μήνα των γενεθλίων σου. Δουλεύεις περισσότερο για να πετύχεις τις επιδιώξεις σου, αν και θα χρειαστεί να βάλεις ένα φρένο στην υπερβολική αυτοπεποίθηση που μπορεί να σε ωθήσει σε αλαζονικές συμπεριφορές. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να έχεις μια επικοινωνία ή συνάντηση μ’ ένα ερωτικό σου απωθημένο, ή έναν έρωτα του παρελθόντος που χρειάζεται προσοχή, καθώς υπάρχει πιθανότητα τώρα να μην είναι συναισθηματικά διαθέσιμος. Από την άλλη, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, καθώς οι υποχρεώσεις κι οι εκκρεμότητες αυξάνονται συνεχώς και σε πιέζουν ψυχολογικά. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει θετικές αλλαγές στον συναισθηματικό τομέα, φέρνοντας περισσότερο πάθος στη σχέση σου, αλλά και σημαντικές νέες ερωτικές γνωριμίες, για σένα που ‘σαι ελεύθερος.

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, από αυτήν την εβδομάδα φιλικές, κοινωνικές κι ερωτικές σχέσεις ξεκινούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Η διάθεσή σου είναι αρκετά βελτιωμένη κι επιτέλους βρίσκεις χρόνο για ν΄ αφιερώσεις στον εαυτό σου και να κάνεις ό,τι σ΄ ευχαριστεί. Παράλληλα όμως. οι αγχωτικές καταστάσεις που μπορεί να βιώνεις στη δουλειά σου εφιστούν την προσοχή στη σωματική και ψυχική σου υγεία. Προσπάθησε όσο μπορείς να παραμένεις ανεπηρέαστος από συμβάντα που δεν σ’ αφορούν άμεσα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ασχολείσαι μ’ επαγγελματικά κι εκπαιδευτικά ζητήματα που δείχνουν να προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Παράλληλα, τα ταξίδια -είτε για λόγους δουλειάς είτε αναψυχής- είναι στο πρόγραμμά σου. Αισθηματικά, οι αλλαγές που συμβαίνουν είναι μόνο ευχάριστες.  Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, ζητήματα καριέρας, κοινωνικής εικόνας κι οικογένειας παίζουν σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες. Μια επαγγελματική κατάκτηση αλλά και στήριξη από σημαντικά πρόσωπα φαίνεται να σε βοηθούν ν’ ανακτήσεις και πάλι την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αισθηματικά δεν βιώνεις κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι από τα δρώμενα κι επικεντρώσου στον τελικό σου στόχο.

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, επαγγελματικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου από αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες αλλά και να ικανοποιήσεις κάποιες ανάγκες και φιλοδοξίες σου. Η αισιοδοξία φωτίζει και πάλι το χαμόγελό σου, ενώ κι η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη, χαρίζοντάς σου νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα ΄χεις πολλές επαφές και συναντήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Σχέδια που είχαν μείνει στάσιμα τον προηγούμενο μήνα, επανέρχονται ξανά στο προσκήνιο και ξεκινούν να υλοποιούνται. Παράλληλα κάποια οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους φαίνεται να μπλοκάρουν, όμως έχεις τη δύναμη να τα διευθετήσεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται άκρως ερωτική κι αισθησιακή. Πετυχαίνεις έναν σημαντικό ερωτικό στόχο και δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα, που μελλοντικά θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση κι ευτυχία.

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, απ’ αυτήν την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα με περισσότερες επαφές, επικοινωνίες αλλά και ταξίδια, είτε για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικούς. Ένας ερωτικός σου στόχος δείχνει να επιτυγχάνεται. Παράλληλα όμως, θα τρέχουν κι οι υποχρεώσεις της δουλειάς κι οι ευθύνες της οικογένειας, που δεν πρέπει να παραμελήσεις, αλλά ν΄ ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, από τη μια καλοπερνάς, βγαίνεις, συναντάς φίλους, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες κι από την άλλη υπάρχουν στιγμές που τα νεύρα σου χτυπάνε κόκκινο καμπανάκι. Προσπάθησε να ΄σαι περισσότερο διαλλακτικός στις προσωπικές σου σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες, ώστε ν’ αποφύγεις τριγμούς που δεν πρόκειται να σε ωφελήσουν. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες σού προσφέρουν μια σημαντική ευκαιρία να διευθετήσεις ένα οικονομικό ζήτημα του παρελθόντος, που ενδέχεται να εμπλέκονται και πρόσωπα της οικογένειάς σου. Αυτό πράγματι θα σου προσφέρει σημαντική ανακούφιση. Προσπάθησε όμως, να μην απασχολείς το μυαλό σου μόνο με τον οικονομικό τομέα. Συμβαίνουν όμορφα πράγματα γύρω σου και μάλιστα σε αφορούν, αλλά δεν τα αντιλαμβάνεσαι επειδή το μυαλό σου είναι αφοσιωμένο στο χρήμα.

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάνεις focus στα οικονομικά σου, καθώς φαίνεται ότι έχεις βρεις τον σωστό τρόπο να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους και γενικότερα να τακτοποιήσεις και να διακανονίσεις οφειλές. Από την άλλη, αισθάνεσαι περισσότερο κοινωνικός, κανονίζεις εξόδους, αλλά και κάνεις σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές σου. Αλλά κι εσύ του β΄ δεκαημέρου, αυτό το διάστημα ασχολείσαι με το να καλύπτεις χρέη και να διεκπεραιώνεις εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου και της δουλειάς σου. Ακόμη κι αν έχεις επικεντρωθεί σ’ όλα αυτά τα βαρετά που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου, δεν χάνεις την αισιοδοξία σου και την ελπίδα για ένα όμορφο καλοκαίρι. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει απλόχερα είτε την αναζωπύρωση της υπάρχουσας σχέσης σου, είτε μιας παρελθοντικής. Σε κάθε περίπτωση τα συναισθήματα που βιώνεις είναι έντονα, το πάθος κυριαρχεί κι η ικανοποίηση που θα λάβεις, από την προσωπική σου ζωή, είναι βέβαιη.

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Μια νέα σχέση ή συνεργασία σε ικανοποιεί απόλυτα, ενώ οι δεσμευμένοι ξεπερνάτε τα προβλήματα της σχέσης σας. Από την άλλη, πρόκειται και για μια περίοδο με αναγκαστικό focus στα οικονομικά, φορολογικά και τους διακανονισμούς οφειλών. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, διανύεις μιαν όμορφη εβδομάδα με πολλές εξόδους, διασκέδαση, φλερτ, νέες γνωριμίες αισθηματικού περιεχομένου αλλά κι ενδυνάμωση της σχέσης σας για εσάς που είστε δεσμευμένοι. Όσοι επιθυμείτε την απόκτηση απογόνου, η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, φαίνεται ότι κι αυτήν την εβδομάδα ρίχνεις το βάρος στα επαγγελματικά σου. Και πολύ καλά κάνεις, καθώς θα λάβεις μια ικανοποίηση που δεν αποκλείεται να ΄χει οικονομικό περιεχόμενο. Από την άλλη, η ασφάλεια που βιώνεις στη σχέση σου σε κάνει να νιώθεις δυνατός κι ικανός ν΄ αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα και δυσκολία εμφανιστεί μπροστά σου. Η υγεία σου κι η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται.

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, η καθημερινότητά σου είναι απαιτητική όσον αφορά στις υποχρεώσεις της δουλειάς σου. Έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να τρέξεις και να διεκπεραιώσεις όλα όσα επιβάλλεται να γίνουν. Από την άλλη, η υγεία σου βελτιώνεται και μέσα σε όλο το τρέξιμο βρίσκεις χρόνο και για να χαλαρώσεις. Παράλληλα από τώρα και για το επόμενο διάστημα, προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο κι η ζωή σου αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ασχολείσαι με την οικογένεια και τα του οίκου σου. Επαφές και συζητήσεις για την επίλυση ζητημάτων, που σ’ απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, βαίνουν προς όφελός σου. Αισθηματικά, η κατάσταση που βιώνεις είναι ουδέτερη. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα σού επιφυλάσσει έντονες ερωτικές στιγμές, αναβίωση του πάθους στη σχέση σου κι ερωτικές εξομολογήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η ερωτική κατάκτηση του προσώπου που σ΄ ενδιαφέρει είναι πολύ πιθανή.

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, το καλοκαίρι ξεκινά για σένα τώρα. Οι μέρες αυτές σου προσφέρουν ευκαιρίες για εξόδους, διασκέδαση, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο, νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες που σ΄ ευχαριστούν και σε ικανοποιούν ψυχικά. Παράλληλα, προσέχεις περισσότερο τη φυσική σου κατάσταση κι υγεία, τηρώντας ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου. περνάς όμορφα αυτές τις μέρες, με πολλές επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις κι ανταλλαγή μηνυμάτων αισθηματικού περιεχομένου. Το φλερτ έχει προστεθεί για τα καλά στη ζωή σου κι αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία που έχεις ήδη κάνει ή πρόκειται να κάνεις, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί θετικά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, φαίνεται ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης, με πρόσωπο του παρελθόντος που σου ‘χει δημιουργήσει ερωτικά απωθημένα, αλλά για κάποιο λόγο πρέπει να διατηρήσεις τη σχέση σας κρυφή. Από την άλλη, φρόντισε να μην παραμελείς τα μέλη της οικογένειάς σου και να συζητάς μαζί τους όλα όσα τους απασχολούν.

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, αισθηματικά αισθάνεσαι ασφαλής κι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σχέση σου και δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσετε να συγκατοικήσετε. Από την άλλη, ξεκινά και μια περίοδος με περισσότερες ευχάριστες στιγμές, διασκέδαση, εξόδους με παρέες κι ευχάριστες δημιουργικές δραστηριότητες. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου, περνάς όμορφα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Νέες γνωριμίες θα κάνεις, αλλά και μηνύματα από πρόσωπα του παρελθόντος σου θα λάβεις, που θα σε ικανοποιήσουν. Συνεπώς, δεν έχει νόημα να γκρινιάζεις και με τον τρόπο αυτόν να μη χαίρεσαι όλα τα καλά που το σύμπαν σου προσφέρει, αυτήν την περίοδο. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα σου περιλαμβάνει πολλές επικοινωνίες, μετακινήσεις, συναντήσεις με φίλους ή πρόσωπα που συμμετέχετε μαζί σε ομάδες ή συλλόγους, αλλά κι όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται να κανονίσετε μια σύντομη απόδραση από την καθημερινότητά σας και ν’ ανταλλάξετε λόγια αγάπης κι αφοσίωσης που θα ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τη σχέση σας.

Πηγή

Το άρθρο Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/6 έως 26/6 εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.