Ο Ιούνιος ολοκληρώνεται με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στις προσωπικές σχέσεις και αυξάνει το συναίσθημα. Αρκεί να προσέξουμε την υπερβολή που μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένη έκφραση των συναισθημάτων και να δημιουργήσει εντάσεις. Από την άλλη η όψη εξαγώνου Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα ταξίδια και γενικότερα την καλοπέραση. Όμως ο Ιούλιος ξεκινά με τη σκληρή όψη τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα (1/7) που εκδηλώνει τάσεις εκδίκησης μέσα από υπόγειες ενέργειες, που δημιουργούν έντονες καταστάσεις.

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ξεκινά ένας νέος κύκλος σε ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Ενδεχομένως αποφασίσεις μια μετακόμιση. Γενικότερα ο τρόπος ζωής σου μπορεί ν΄ αλλάξει, ίσως και λόγω εγκυμοσύνης. Παράλληλα ευνοείσαι στο να σχεδιάσεις ένα ταξίδι ή ακόμη και να το πραγματοποιήσεις άμεσα. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές προβλέπονται ιδιαίτερα κοινωνικές, με πολλές επαφές και συναντήσεις με φίλους και παρέες. Επιδιώκεις να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα και θα το καταφέρεις. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη. Είσαι θυμωμένος λόγω κάποιων καταστάσεων που βιώνεις είτε στη δουλειά σου είτε και στον γάμο σου. Ενδεχομένως αντιλαμβάνεσαι ότι οι άλλοι σε ανταγωνίζονται παίζοντας το δικό τους κρυφό παιχνίδι. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς και να μην εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας. Βάλε πάνω από όλους και όλα τη δική σου ψυχική υγεία.

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, η διάθεσή σου βελτιώνεται. Δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσεις ν΄ αλλάξεις τον τρόπο επικοινωνίας με το περιβάλλον σου. Επαγγελματικά ευνοούνται νέα εγχειρήματα. Επικοινωνιακά μπορείς να πείσεις τους άλλους με τις ιδέες σου, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Εσύ του β΄ δεκαημέρου θ ασχοληθείς με τον οικονομικό τομέα. Δεν αποκλείεται να λάβεις κάποια επιπλέον χρήματα. Σε κάθε περίπτωση επειδή ευνοείσαι, μπορείς τώρα να διαπραγματευτείς μια οικονομική συμφωνία ή να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό των εσόδων-εξόδων σου. Αντίθετα η νέα εβδομάδα για σένα του γ΄ δεκαημέρου σε εξουθενώνει ψυχικά και σωματικά. Δεν έχεις τη διάθεση ν’ ασχοληθείς με οτιδήποτε θεωρείς ότι θα σε εξαντλήσει περισσότερο. Από την άλλη η κατάσταση μπορεί να δυσκολέψει περισσότερο, επειδή ίσως αντιληφθείς ότι λέγονται πολλά πίσω από την πλάτη σου μεταξύ προσώπων είτε του φιλικού κύκλου είτε του επαγγελματικού.

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ξεκινά ένας νέος κύκλος περισσότερο ελπιδοφόρος που αφορά στα οικονομικά σου. Έρχονται ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων σου. Προσπάθησε, όμως ν΄ αποφύγεις κάθε είδους ρίσκο. Από την άλλη η προσωπικότητά σου ακτινοβολεί σε φιλικούς κύκλους ή ομάδες και συλλόγους που μπορεί να συμμετέχεις και γενικότερα ευνοείσαι στην εκπλήρωση αρκετών επιθυμιών σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου περνάς μια όμορφη εβδομάδα με πολλές ευκαιρίες για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Εμφανισιακά λάμπεις και η υγεία και η φυσική σου κατάσταση βελτιώνονται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές προβλέπονται άκρως κυκλοθυμικές, με εσωτερικές εντάσεις και φοβίες που ανασύρονται στην επιφάνεια και σε παρασύρουν σε εσφαλμένες κινήσεις. Η τάση σου να εμπλέκεσαι σε τοξικές καταστάσεις φαίνεται ότι θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα. Προσπάθησε να διαχειριστείς συναισθήματα τέτοιας χροιάς, καθώς αυτή η επιρροή δεν έχει μεγάλη διάρκεια.

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στο δικό σου ζώδιο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο που αφορά στον εαυτό σου και την ατομικότητά σου. Νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και όνειρα θα έρθουν. Προσοχή στην τάση σου να υπερεκτιμάς τη δύναμη και την πειθώ σου. Ειδικά τις μέρες αυτές μπορείς να ανανεωθείς ψυχικά και πνευματικά. Εσύ του β΄ δεκαημέρου απ΄ αυτή την εβδομάδα ξεκινάς να χαλαρώνεις, κυρίως ψυχικά και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις που βιώνεις περισσότερο ανάλαφρα και με διάθεση πιο χαλαρή και αισιόδοξη. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η νέα αυτή εβδομάδα προβλέπεται σκληρή, συγκρουσιακή, γεμάτη με εντάσεις και αντιπαραθέσεις, που αφορούν είτε στις προσωπικές σου σχέσεις είτε τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Λόγια που θα ανταλλάξεις με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου αλλά και ενδεχόμενες αποκαλύψεις γεγονότων θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου.

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα συνειδητοποιήσεις αφενός ότι χρειάζεται αφετέρου ότι έχεις τη δύναμη ν’ απαλλαγείς από ψυχολογικά βάρη του παρελθόντος, από πρόσωπα και καταστάσεις που σε επιβαρύνουν και υπονομεύουν και να επουλώσεις τραύματα που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη, βγαίνεις, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες κι αισθάνεσαι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί μπροστά σου. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα αγχωτική κι εσύ δεν έχεις τη δύναμη ν΄ αντεπεξέλθεις, παρόλο που θα προσπαθήσεις και ενδεχομένως θα ξεπεράσεις και τα όριά σου. Έκτακτες ευθύνες προκύπτουν στη δουλειά σου και σε πιέζουν. Από την άλλη οι απαιτήσεις κάποιων συνεργατών ή φίλων, όπως ενδεχομένως και του συντρόφου σου θα σε κουράσουν. Ίσως κληθείς να διαχειριστείς κι ένα παρελθοντικό ζήτημα, που δεν επιδέχεται περαιτέρω αναβολή.

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, αισθάνεσαι ότι το καλοκαίρι ξεκινά τώρα. Το διάστημα που ακολουθεί σου προσφέρει την ευκαιρία να δικτυωθείς, να συναντηθείς με φίλους και παρέες που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα, να κάνεις νέες γνωριμίες, να ερωτευτείς και να εκπληρώσεις κάποια όνειρά σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα ευνοείσαι σε θέματα καριέρας και κοινωνικής εικόνας. Μπορείς να διαπραγματευθείς επαγγελματικές συμφωνίες που θα αποβούν σε δικό σου όφελος, να βάλεις σε εφαρμογή νέα σχέδια αλλά και μέσω του κοινωνικού σου περιβάλλοντος ν’ αναδείξεις τα ταλέντα σου και την προσωπικότητά σου. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου αυτή εβδομάδα ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσεις μια κρίση στη σχέση σου ή να αντιληφθείς ότι ένα επαγγελματικό σου σχέδιο δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον τρόπο που εσύ σχεδίαζες. Θα στρεσαριστείς έντονα, όμως σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να παραμείνεις εστιασμένος στον εαυτό σου και στις δικές σου επιθυμίες.

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ξεκινά ένα διάστημα με περισσότερες ενδεχομένως υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά και με ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευθείς σωστά θα σημειώσεις άνοδο στον επαγγελματικό σου χώρο. Σε κάθε περίπτωση μην παραμελείς οποιαδήποτε ευθύνη προκύπτει και απόφυγε επιπολαιότητες που μπορεί να καταστρέψουν την εύνοια αυτού του φεγγαριού. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται ανέμελη, κοινωνική με πολλές επαφές και εξόδους για διασκέδαση. Παράλληλα νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές προβλέπονται εκρηκτικές και γεμάτες από κόντρες, αντιθέσεις και δοκιμασίες με την οικογένεια ή με τον σύντροφό σου ή με συνεργάτες σου. Μην αντιδράσεις παρορμητικά σε οποιαδήποτε κατάσταση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και αν χρειαστεί να συμβιβαστείς.

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, το καλοκαίρι για σένα ξεκινά τώρα. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, να γνωρίσεις πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου και γενικότερα να κάνεις όλα όσα σε ευχαριστούν, χωρίς άγχος για την επόμενη μέρα. Κοινωνικοποιείσαι περισσότερο και η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ του β΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα ευνοείσαι στον οικονομικό τομέα και στη διαχείριση των υποχρεώσεών σου προς τρίτους. Σου προσφέρονται ευκαιρίες για τακτοποίηση και ρύθμιση οφειλών. Από την άλλη δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν και κάποια χρωστούμενα. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες δεν προβλέπονται ιδιαίτερα εύκολες και χαλαρές, καθώς θα κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις διαφορές και διενέξεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου. Από την άλλη οι υποχρεώσεις της δουλειάς θα ΄ναι ιδιαίτερα αυξημένες και το άγχος σου για να τις διεκπεραιώσεις ιδιαίτερα αυξημένο.

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, εγκαινιάζεται ένα διάστημα με καινούρια ξεκινήματα στον οικονομικό αλλά και αισθηματικό τομέα. Μια νέα γνωριμία που θα σου ξυπνήσει ιδιαίτερα συναισθήματα είναι πιθανή. Παράλληλα μπορεί να προκύψει και μια νέα πηγή εισοδήματος, ίσως και από μια δεύτερη δουλειά. Προσπάθησε να μη φέρεσαι επιπόλαια και να σχεδιάζεις προσεκτικά την κάθε σου κίνηση. Εσύ του β΄ δεκαημέρου κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές και γενικότερα ανανεώνεσαι συναισθηματικά. Η σχέση με τον σύντροφό σου ενδυναμώνεται ενώ κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες αποδεικνύονται ευεργετικές για τα συμφέροντά σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου αυτές τις μέρες ενδεχομένως αισθανθείς ότι θέλεις να κατακτήσεις τα πάντα στον έρωτα, στο χρήμα και γενικότερα στη ζωή. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, προκειμένου να κερδίσεις όλα όσα θεωρείς ότι θα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ξεκινά ένας νέος κύκλος όσον αφορά στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Μια νέα συνεργασία δημιουργείται ή επισφραγίζεται μια υπάρχουσα. Ένας νέος έρωτας εμφανίζεται ή αλλάζει μορφή η υπάρχουσα σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση το νέο αυτό φεγγάρι έρχεται για να τονώσει και πάλι την αισιοδοξία σου και να σου δείξει ότι η μοναξιά που βίωσες σε όλους τους τομείς έφτασε στο τέλος της. Εσύ του β΄ δεκαημέρου αυτές τις μέρες θ΄ αντιληφθείς ότι οι συνθήκες που επικρατούν στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλάζουν με θετικό τρόπο, όπως και η σχέση με τους συναδέλφους σου. Από την άλλη βελτιώνεται παράλληλα και η υγεία σου, όπως και η φυσική κατάσταση. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες που ακολουθούν θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι, την οικογένεια αλλά και τη δουλειά σου. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου αλλά και θα προκαλέσουν την έκρηξή σου που μπορεί να οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις.

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, η προσοχή σου επικεντρώνεται στη φυσική κατάσταση, την υγεία και γενικότερα τις συνήθειες της καθημερινότητάς σου. Το νέο αυτό φεγγάρι θα σου δείξει ότι οφείλεις να είσαι περισσότερο προσεκτικός με το σώμα σου και την υγεία σου. Αλλά θα σου προσφέρει και τις ευκαιρίες για ν’ αλλάξεις τις, τυχόν, κακές συνήθειές σου και να μάθεις να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Σ΄ άλλα νέα δεν αποκλείεται να κανονίσεις κι ένα σύντομο ταξίδι είτε με τον σύντροφό σου είτε με την παρέα σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου περνάς όμορφα αυτή την εβδομάδα και πραγματικά το χρειάζεσαι, προκειμένου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για το δύσκολο διάστημα που πλησιάζει. Αυτές τις μέρες ανανεώνεσαι συναισθηματικά, φλερτάρεις και δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά και με το ερωτικό σου απωθημένο. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις μυστικών ή ύπουλα σχόλια κάποιων, που αφορούν στα επαγγελματικά σου και θα προκαλέσουν τον θυμό σου, όπως επίσης θα δοκιμάσουν και τα όριά σου.

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη (29/6) στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ανοίγεται ένας νέος κύκλος στην ερωτική σου ζωή. Αυτό το φεγγάρι είτε σου φέρνει μια καινούρια αγάπη είτε δυναμώνει περισσότερο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Απ΄ την άλλη εισπράττεις τα θετικά σχόλια των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι για τα ταλέντα σου και την ίδια την προσωπικότητά σου. Παράλληλα αυτές τις μέρες ενδέχεται μια θετική εξέλιξη στη σχέση σου να σε κάνει να αισθανθείς μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου αυτές τις μέρες περνάς όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και αισθάνεσαι την ανάγκη να ανοίξεις το σπίτι σου και να καλέσεις τους φίλους σου. Επιπλέον ενδέχεται να ασχοληθείς με την ανακαίνιση ή την αλλαγή διακόσμησης του χώρου σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου αγχώνεσαι ιδιαίτερα με τα οικονομικά σου και προσπαθείς ν’ αποκτήσεις ακόμη περισσότερα χρήματα, χρησιμοποιώντας μεθόδους που, μάλλον, θα σου φέρουν απώλειες και κανένα κέρδος.

Πηγή:Zwdia24

Το άρθρο Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/6 έως 3/7 εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.