Καθημερινά φαντάζουν πλέον τα περιστατικά ακραίας μέθης στην Κρήτη, από τουρίστες που βρίσκονται στο νησί για ολογοήμερες και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ χωρίς κανένα μέτρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές εφημερίδες, το ΕΚΑΒ στην Κρήτη κλήθηκε σε δεκάδες περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Κατά το δημοσίευμα οι διασώστες κλήθηκαν να παραλάβουν τουλάχιστον πέντε άτομα σε κατάσταση οξείας μέθης από Χερσόνησο και Μάλια, ενώ λίγο μετά τις 6 το πρωί ειδοποιήθηκαν για ακόμη δύο περιστατικά.

Πρόκειται κυρίως για νεαρούς τουρίστες από 18 έως 25 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τις 2:00 τα ξημερώματα μέχρι και τις 6 το πρωί συνολικά πέντε περιστατικά απασχόλησαν το ΕΚΑΒ ενώ το πρωί μεταφέρθηκαν άλλα δύο άτομα από Χερσόνησο και Μάλια.

Valuenews.gr

Το άρθρο Εκτός ελέγχου οι μεθυσμένοι τουρίστες στην Κρήτη| Ασθενοφόρα τους “μαζεύουν” σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.