Απύθμενο θράσος είχε ένας 67χρονος, που δεν δίστασε να καλλιεργεί χασισοφυτεία κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των αστυνομικών, σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα σε καλαμιές που βρίσκονται σε απόσταση μόλις 70 μέτρων από το μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Όπως ήταν επόμενο, τα «πήγαιν’- έλα» του ηλικιωμένου στο σημείο υπέπεσαν στην αντίληψη των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι υποψιάστηκαν ότι κάτι ύποπτο έκρυβε, έκαναν την Τετάρτη έρευνα στον καλαμιώνα και ανακάλυψαν τη μίνι φυτεία με τα 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν.

Ο 67χρονος συνελήφθη και σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του κατέσχεσαν 87,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Μετέφερε χασίς και «φούντα» στο Αγρίνιο

«Φορτωμένος» με ναρκωτικά ήταν ένας άνδρας στον οποίο έναν δειγματοληπτικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή του Αγρινίου, το βράδυ της Τετάρτης. Στην κατοχή του βρέθηκαν 32,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», 8,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ναρκωτικού. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

ValueNews.gr

Το άρθρο Ηλεία | Καλλιεργούσε χασισοφυτεία δίπλα στα γραφεία της Αστυνομίας εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.