Με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης σε βάρος της συντρόφου του, δικάζεται από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος προσήλθε πριν με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια.

Το δικαστήριο του έδωσε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα, οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του. Ακόμη του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια ισχυρίζεται πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αδαμαντίδης κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί σε αξιόποινες υποθέσεις εξαιτίας ενός ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων.

Valuenews.gr

Το άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης| Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο γνωστός τραγουδιστής  εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.