Οι άγνωστοι δράστες στη Θεσσαλονίκη, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους. Η κλειδαριά διέθετε προστατευτικό μύλο, κάτι που πιθανότατα δεν γνώριζαν.

Στο στόχαστρο βρέθηκε μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το κτήριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Μοναστηρίου.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Σωκράτης Δημητριάδης, άγνωστοι αποπειράθηκαν να το διαρρήξουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος, οι διαρρήκτες έριξαν κόλλα στιγμής μέσα στον μύλο της κλειδαριάς για να την τρυπήσουν. Ευτυχώς, δεν κατάφεραν να εισέλθουν μέσα στο κτήριο, καθώς η κλειδαριά διέθετε προστατευτικό μύλο, κάτι που εμπόδισε τους δράστες

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης, οι οποίοι επέστρεψαν σήμερα το πρωί στα γραφεία τους. “Έχουν ξεκινήσει εργασίες αντικατάστασης της κλειδαριάς. Η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται κανονικά. Οι πολίτες μπορούν να μπουν στο κτήριο από την πλαϊνή είσοδο“, τόνισε στο thestival.gr, ο κ. Δημητριάδης…

ValueNews.gr

Το άρθρο Θεσσαλονίκη | Έριξαν κόλλα στιγμής στην κλειδαριά ασφαλείας για να μπουκάρουν σε υπηρεσία του δήμου εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.