Τα στοιχεία του 35χρονου που συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η ανήλικη κόρη της 30χρονης συντρόφου του για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Ο 35χρονος συνελήφθη στις 5 Ιουλίου μετά την καταγγελία που έκανε η ανήλικη με τη σχηματισθείσα δικογραφία να αφορά στα αδικήματα «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιων τους» και «Κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης αλλοδαπής μητέρας της ανήλικης, κακοποιούσε σεξουαλικά για έξι ολόκληρα χρόνια το κορίτσι εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας.

Σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών και συγκεκριμένα με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο στον οποίο τον έχουν εμπιστευθεί να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει έστω και προσωρινά και είναι οικείος του ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, οι οποίες φέρεται να τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη από το έτος 2016 έως και τον Μάρτιο του 2022.

ValueNews.gr

Το άρθρο Θεσσαλονίκη | Αυτός είναι ο 35χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.