Νέα στοιχεία προκύπτουν για τον βιασμό της 16χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, από τον 27χρονος τράπερ, «Saint».

Συγκεκριμένα, η ίδια η 16χρονη κοπέλα φαίνεται να έχει ηχογράφηση με το κινητό της όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ στο αμάξι. Το ηχητικό ντοκουμέντο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και επεξεργάζεται προκειμένου να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες.
Υπενθυμίζουμε πως η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της ίδιας στην αστυνομία. Κατά την κατάθεση της ισχυρίζεται πως ο ράπερ την οδήγησε με το αυτοκίνητο του σε απόμερη τοποθεσία χωρίς την θέληση της, όπου εκεί με χρήση σωματικής βίας τη βίασε.
Ο ράπερ στην απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε, ότι ξεπέρασε τα όρια που έθεσε η ανήλικη, και να αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την άρνηση της 16χρονης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ήμουν πιεστικός αλλά ποτέ δεν βίασα την 16χρονη» 

Τη δική του εκδοχή σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, δίνει ο 27χρονος τράπερ μέσα από τις φυλακές Γρεβενών, ο οποίος υποστηρίζει ότι ουδέποτε προχώρησε στις πράξεις που καταγγέλλει η ανήλικη.

«Δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε αρπαγή. Η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της. Βρεθήκαμε δύο φορές με την αδελφή της και την τρίτη φορά βρεθήκαμε μόνοι μας, ενώ αυτή μου είχε πει να βρεθούμε για μισή ώρα και εγώ πήγα. Ο ξάδελφός μου μιλούσε με την αδελφή της και έτσι έγινε η γνωριμία. Βγήκαμε δύο φορές τέσσερα άτομα μαζί και την τρίτη φορά κανονίσαμε μόνοι μας, με τη θέλησή της, αλλά αυτή είπε ότι και καλά την πήρα με το ζόρι, μου χρεώνει αρπαγή, ότι την βίασα. Μου έδειχνε ότι υπήρχε θέλησή, έχω και κάποια μηνύματα στο κινητό μου που μου λέει “όταν κοιμηθεί η μαμά και ο μπαμπάς μου μπορώ να βγω”».

Ο ίδιος υποστηρίζει στη συνέχεια, ότι η κοπέλα την ημέρα που συναντήθηκαν «ήταν θετική στην αρχή, μετά σε κάποια φάση μου έλεγε σταματά δεν θέλω, αλλά εγώ αντί να την πω πάμε να φύγουμε επέμενα και αυτή έκανε ηχογράφηση χωρίς να το ξέρω. Αυτό έγινε στον Λαγκαδά, εγώ πήγα και την πήρα με το αμάξι έξω από ένα μαγαζί και την ρώτησα αν ξέρει κανένα μέρος για να πάμε, μου είπε πως δεν ήξερε και σταματήσαμε σε ένα μέρος που το βρήκαμε στην τύχη και κάτσαμε μέσα στο αμάξι. Στην αρχή ήταν θετική και μετά μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε. Στην ηχογράφηση που έκανε με το κινητό της χωρίς να το ξέρω, ακούγεται ότι δεν είμαι άγριος και της λέω μόνο να έρθει πιο κοντά και να μου δώσει ένα φιλάκι».

«Δεν υπήρξε ποτέ σεξ, εγώ μετά την γύρισα και την άφησα με το αυτοκίνητο από το σημείο που την πήρα. Με κατηγορεί ότι την κράτησα παράνομα στο αυτοκίνητο, ενώ στην ηχογράφηση ακούγεται ότι τα παράθυρα είναι ανοιχτά και μου λέει η ίδια να τα κλείσω. Το αμάξι που έχω κλειδώνουν αυτόματα οι ασφάλειες της πόρτας μετά από λίγα χιλιόμετρα. Εγώ δεν έκανα ποτέ καμία κίνηση να την κρατήσω με το ζόρι. Στο τέλος απλά μου είπε να γυρίσει μόνη και εγώ της είπα να κάτσει για να την πάω εγώ, αυτά ακούγονται και στην ηχογράφηση. Δεν ξέρω γιατί έκανε την καταγγελία, πρέπει να φοβάται τους γονείς της, για αυτό μου έλεγε στο μήνυμα ότι περιμένει να κοιμηθούν οι γονείς της για να βγούμε. Επίσης, εγώ τις έλεγα σε άλλα μηνύματα να πάρει και την αδελφή της και να βγούμε τέσσερα άτομα, αλλά αυτή έλεγε πως δεν θέλει να το μάθει», υποστηρίζει.

«Είμαι στην φυλακή και είμαι χάλια ψυχολογικά καθώς ποτέ δεν είχα σκοπό να γίνουν όλα αυτά που μου χρεώνουν. Είναι πολύ άδικο αυτό, ποτέ δεν είχα μπλεξίματα με τον νόμο, ούτε καν κλήση για το αυτοκίνητο και είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει», καταλήγει.

Valuenews.gr

Το άρθρο Θεσσαλονίκη| Ηχητικό ντοκουμέντο του βιασμού της από τον τράπερ έχει η 16χρονη εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.