Στο Αυτόφωρο οδηγείται ένας 53χρονος που συνελήφθη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο πατέρας μιας 13χρονης κοπέλας, καθώς φέρεται να προχώρησε σε χειρονομίες σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, εκτός από τις χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης, της εξιστόρησε και γεγονότα ερωτικού περιεχομένου, με αναφορές – μεταξύ άλλων – σε ακατάλληλες για ανήλικους ταινίες.

Όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι του 53χρονου (σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης), όπου φιλοξενείτο η ανήλικη, καθώς είναι φίλη με την κόρη της συζύγου του κατηγορούμενου.

Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, η πράξη τελέστηκε στο υπνοδωμάτιο, όπου εκτός από την 13χρονη βρισκόταν και κοιμόταν η φίλη της.

Η ανήλικη φέρεται την ίδια μέρα να εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα συνέβησαν και ακολούθησε η καταγγελία.

Σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ζήτησε και πήρε αναβολή, με το Δικαστήριο να διατηρεί την κράτησή του.

Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία και κάνει λόγο για παρεξήγηση.

ValueNews.gr

Το άρθρο Θεσσαλονίκη | Στο Αυτόφωρο 53χρονος που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου με θύμα 13χρονη εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.