Ανακοίνωση για την αυτοκτονία μητέρας και γιου που δέθηκαν με χειροπέδες και έπεσαν στη θάλασσα με το αυτοκίνητό τους, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στην θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών Δ. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, καθώς και κλιμάκιο της Β’ Ε.Μ.Α.Κ.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ανέσυρε από το Ι.Χ.Ε. όχημα χωρίς τις αισθήσεις του έναν 50χρονο άνδρα, καθώς και μία 77χρονη γυναίκα. Από επιτόπια εξέταση ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ο θάνατός τους ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου πρόκειται να παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Το όχημα ανελκύστηκε από τη θάλασσα από γερανοφόρο όχημα με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία καθώς πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του. Πιθανόν αυτό να ήταν που “πυροδότησε” μητέρα και γιό να προβούν στην αυτοκτονία βάζοντας τέλος στην οικογενειακή τραγωδία.

Valuenews.gr

Το άρθρο Θεσσαλονίκη| Τι λέει το λιμενικό για την αυτοκτονία μητέρας και γιού στη θάλασσα εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.