Σώος εντοπίστηκε ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς που για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του. Ο Θύμιος δεχόταν bullying από νεαρούς, ενώ επίσης βρισκόταν απομονωμένους από όλους λόγω ενός βαρύτατου τραυματισμού που είχε στο πρόσωπο.

«Είναι σε καλή κατάσταση. Οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας αλλά χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη», ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος δήμαρχος του Πύργου.

Έμενε εκεί τους τελευταίους τρεις μήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θύμιος Μπουγάς κατά τον εντοπισμό του φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε εδώ και τρεις μήνες, δηλαδή αρκετό καιρό πριν το περιστατικό που συνέβη στα τέλη Απριλίου σε βάρος του.

Στο σπίτι της οδού Σωκράτους που εντοπίστηκε έμπαινε από τρύπα στην περίφραξη, ενώ μάλιστα είχε προβεί και σε πρόχειρες επισκευές μέσα στο σπιτι για να μην μπαίνει το νερό της βροχής από τη στέγη.

Μάλιστα, όπως είπε, είχε εφοδιαστεί με όσα χρειάζονταν από σούπερ μάρκετ για αρκετό καιρό και ο ίδιοις ετοίμαζε το φαγητό του, καθώς δεν χρειαζόταν κάτι άλλο άμεσα.

Δουλειά, στέγη και αποκατάσταση

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνακόπουλο ο 39χρονος ζήτησε από τον δήμαρχο Πύργου να τον βοηθήσει να βρει δουλειά.

«Υπάρχει δυνατότητα από το δήμο να βοηθήσουμε να βρει μια μόνιμη στέγη και να χρηματοδοτήσουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε ακραία κατάσταση φτώχειας», δήλωσε σχετικά.

«Το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε την ιδιωτική συμμετοχή κάποιων πλαστικών χειρουργών και μεγάλων εταιρειών που εδώ και καιρό έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και μου έχουν πει ότι εντελώς δωρεάν θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν επιστημονικά την κατάσταση της υγείας του» δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος καταλήγοντας ότι ο Θύμιος είναι ένας άνθρωπος που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Βαθιά συγκινημένος, έστειλε το δικό του μήνυμα

«Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” σε όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά στην υγεία μου», τόνισε ο Θύμιος Μπουγάς, βαθιά συγκινημένος. Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν γνώριζε για τις έρευνες που γίνονταν όλο αυτό το διάστημα, εξηγώντας ότι ο ίδιος βρισκόταν στον Πύργο και συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά του.

ValueNews.gr

Το άρθρο Θύμιος Μπουγάς| Βρέθηκε μετά από 1,5 μήνα εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.