Με ενωτική ανακοίνωσή της η Θύρα 13 κάνει λόγο για λάθη εκατέρωθεν και δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα ότι η ομάδα από… τσίρκο που είναι, πρέπει να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια, «οι καιροί σε θέλουν παρών στην ομάδα και σε όλα».

Όπως είναι γνωστό, λόγω της κόντρας του με την Θύρα 13 αποχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γιος του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου είναι και πάλι στο τιμόνι της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η χειρότερη μπασκετική σεζόν εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια, σε συνδυασμό και με τις τελευταίες εξελίξεις μας υποχρεώνουν να πάρουμε θέση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο απαιτούμε όποιο και εάν είναι το μπάτζετ να υπάρξει σοβαρότητα κινήσεων, αποφάσεων και να υπογράψουν ή ανανεώσουν παίχτες που θα τιμάνε το τριφύλλι και θα σέβονται την τεράστια ιστορία του.

Οχι σαν το φετινό τσίρκο που δεν θύμισε ούτε στο ελάχιστο το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Από την δική μας πλευρά θα κάνουμε αυτό που πρέπει με την παρουσία μας και την στήριξη στο τμήμα όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα.

Για να ολοκληρωθεί όμως το τρίπτυχο της επιτυχίας όπως μας έμαθαν ο Παύλος και ο Θανάσης  διοίκηση – ομάδα – κόσμος μένει ακόμα ένας παράγοντας.

Η διοίκηση! Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ο μεγαλομέτοχος του τμήματος,  Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Έχουν συμβεί λάθη εκατέρωθεν που οδήγησαν σε ακραίες συμπεριφορές. Εμείς όμως με γνώμονα το καλό του συλλόγου αφήνουμε τα πάντα στην σκιά του χθες, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι καιροί όμως σε θέλουν παρών στην ομάδα και σε όλλα!!!

Υ. Γ Η δύναμη σου είναι μια…

ΘΥΡΑ 13-1966».

Το άρθρο Θύρα 13 | «Είμαστε τσίρκο, Δημήτρη Γιαννακόπουλε, γιέ του Παύλου, γύρνα πίσω». Κι αυτός γύρισε εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.