Στιγμές τρόμου έζησαν έντεκα τουρίστες στην Ινδία, αφού το τελεφερίκ στο οποίο επέβαιναν φράκαρε στα καλώδια και έμεινε στάσιμο σε μεγάλο υψόμετρο. Παρέμειναν εγκλωβισμένοι για περισσότερο από μία ώρα προτού φτάσουν τα σωστικά συνεργεία, ενώ ένας κατέβηκε με… σχοινί. 

Βίντεο από τους εγκλωβισμένους τουρίστες στην Ινδία, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media. Οι έντεκα τουρίστες βρέθηκαν παγιδευμένοι σε μεγάλο υψόμετρο να αιωρούνται, ενώ θαύμαζαν την εντυπωσιακή θέα στα βουνά, όταν το τελεφερίκ ξαφνικά σταμάτησε. 

Ένας εκ των 11 τουριστών που βρίσκονταν μέσα κατέβηκε από το τελεφερίκ χρησιμοποιώντας ένα σχοινί. Οι υπόλοιποι όμως, ανάμεσά τους και παιδιά, είτε δεν ήθελαν είτε δεν μπορούσαν να τον ακολουθήσουν και έμειναν μέσα στην καμπίνα του τελεφερίκ.

Οι τουρίστες παρέμειναν εγκλωβισμένοι για περισσότερο από μία ώρα προτού φτάσουν αστυνομικές και πυροσβεστικές ομάδες για να τους βοηθήσουν και να τους απεγκλωβίσουν. Οι αρχές χρησιμοποίησαν ένα δεύτερο τελεφερίκ για να τους σώσουν, με τους Times of India να αναφέρουν ότι ολόκληρο το τελεφερίκ εκκενώθηκε με ασφάλεια.

ValueNews.gr

Το άρθρο Ινδία | Τουρίστες παγιδεύτηκαν πάνω από γκρεμό σε τελεφερίκ – Ο ένας κατέβηκε με σχοινί εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.