Δηλώσεις παραχώρησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και αναφέρθηκε στο GNTM και τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στις θέσεις των κριτών. Αρχικά αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που θα σχηματίσουν την φετινή κριτική επιτροπή του διαγωνισμού μόδας ενώ επίσης τοποθετήθηκε σχετικά με τα σχόλια που ακούγονται για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Το να δουλεύεις με ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, φαντάζομαι ότι κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη, αυτό το καταλαβαίνω», είπε αρχικά για τη Βίκυ Καγιά και τους συνεργάτες της.

«Γνωρίζω τον Τάσο Σοφρωνίου, γιατί έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, έχει κάνει μια guest εμφάνιση στη δική μας σεζόν κι είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν την γνωρίζω προσωπικά, όμως έχω ακούσει για εκείνη. Το monobrow γύρω στα ’60ς και ’70ς ήταν σαν κίνημα φεμινισμού, οπότε αν το κάνει για αυτό, τότε πολύ καλά κάνει. Επίσης, είναι ένα εκκεντρικό πράγμα που το κάνουν πολλοί άνθρωποι, είναι ένας τρόπος έκφρασης», είπε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Όσο για τον Γιώργο Καράβα, με τον οποίο και συνεργάστηκε στην προηγούμενη σεζόν του διαγωνισμού, δήλωσε: «Του εύχομαι τα καλύτερα» και συμπλήρωσε: «Το ίδιο ευχήθηκα και στη Βίκυ. Θεωρώ ότι τα παιδιά που πηγαίνουν σε ένα τέτοιο show, δεν θέλουν όλα απαραίτητα να ακολουθήσουν την ίδια καριέρα, να κάνουν καμπάνιες ή catwalks, οπότε η blogger θεωρώ ότι βοηθάει σε κάτι τέτοιο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην Ελλάδα. «Είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνομαι γενικότερα και σίγουρα δεν θα αρκεστώ στο μόντελινγκ, θα κάνω κι άλλα πράγματα», είπε κλείνοντας.

ValueNews.gr

Το άρθρο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου| «Το monobrow γύρω στα ’60ς και ’70ς ήταν σαν κίνημα φεμινισμού, οπότε αν το κάνει για αυτό, τότε πολύ καλά κάνει.» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.