Σε μια μοναδική συναυλία στο Λονδίνο βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή και είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκώσει Έλληνες και ξένους.
Συγκεκριμένα στο στάδιο «Tottenham Hotspur» στο βόρειο Λονδίνο και διασκέδασε τα πλήθη και ειδικότερα τους Έλληνες του εξωτερικού, που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τη μουσική της πατρίδας τους.
Μαζί της στη σκηνή εμφανίστηκε ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς. Η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε βίντεο από το live της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε το κοινό της που βρέθηκε εκεί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Καίτη Γαρμπή έγραψε: «Συγκλονιστική εμπειρία η εμφάνιση μας στο Λονδίνο! Η κεντρική αίθουσα των εκδηλώσεων του εμβληματικού @tottenhamhotspurstadium άνοιξε για μουσικό event πρώτη φορά το Σάββατο 25/6/2022 και είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που εγκαινίασε το χώρο! Η αίθουσα γέμισε από Έλληνες που μας υποδέχτηκαν με αγάπη κι ενθουσιασμό και στη συνέχεια τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί μας για 3 ολόκληρες ώρες! Μοιραστήκαμε τραγούδια, αγκαλιές και εκατοντάδες φωτογραφίες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος! Οι συνεργάτες μου κι εγώ ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτή τη μαγική βραδιά, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τον @dionisis_sxoinas για το guest του και φυσικά τους διοργανωτές, τον @polisp και τον @djandreasm της @greeklondonlive που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο: Να παίξει για πρώτη φορά Έλληνας τραγουδιστής σε έναν από τους χώρους του ΝΑΟΥ, του γηπέδου της Tottenham και να μετατρέψουν τη σουίτα του αρχηγού της ομάδας σε καμαρίνι για το γκρουπ μας! Ευχαριστούμε πολύ και παραδίδουμε τη σκυτάλη στους Guns n roses και στη Ladygaga που θα παίξουν μετά από μας!!!».

Valuenews.gr

Το άρθρο Καίτη Γαρμπή| «Ξεσήκωσε» το Λονδίνο με τη συναυλία της στο Tottenham(vid) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.