Οι «Γκρίζοι Λύκοι» δώρισαν στον ανεπίσημο ηγέτη τους και κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν, Μπαχτσελί, πίνακα με χάρτη που δείχνει την Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ως τμήμα της Τουρκίας.

Όλα αυτά για να πάρει τις εκλογές ο παράφρων Ερντογάν, γιατί αλλιώς, αν δεν πουλήσει Οθωμανισμό και μεγαλοϊδεατισμό, δεν θα το καταφέρει.

Αυτή τη φορά οι Τούρκοι το… τερμάτισαν με τις προκλητικές κινήσεις εναντίον της Ελλάδας. Τα ηνία τώρα πήρε η ούτως ή άλλως ακραία εθνικιστική οργάνωση των «Γκρίζων Λύκων», με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) της Τουρκίας και αρχηγού τους, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στα γραφεία της οργάνωσης.

Ο Μπαχτσελί, που συγκυβερνά με τον Ερντογάν ως εταίρος, έχει πολλάκις επιτεθεί στην Ελλάδα, με εθνικιστικά παραληρήματα και αδιανότητες θέσεις. Τώρα, λοιπόν, δέχτηκε με χαρά το «δώρο» των στελεχών των «Γκρίζων Λύκων» που ουσιαστικά ο ίδιος διευθύνει, το οποίο απεικονίζει έναν χάρτη, βγαλμένο από… άλλη πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της συνάντησης με τα μέλη της οργάνωσης, ο -τύποις- ηγέτης της οργάνωσης, Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ δώρισε στον Ντεβλέτ Μπαχτσελί έναν πίνακα, ο οποίος δείχνει έναν χάρτη με επίκεντρο το Αιγαίο. Στον χάρτη αυτό, όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που ξέρουμε.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησαν στον λογαριασμό τους στο Twitter οι «Γκρίζοι Λύκοι», η Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου από τη Θάσο μέχρι τη Ρόδο έχουν βαφτεί με κόκκινο χρώμα, υποδεικνύοντας ότι είναι τμήμα της Τουρκίας.

«Ο αρχηγός μας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία των Γκρίζων Λύκων. Ο Σοφός Ηγέτης του Τουρκικού Κόσμου, ο Ηγέτης μας, π Παντοδύναμος Αλλάχ να ευλογεί τον Κύριο Ντεβλέτ Μπαχτσελί και να του χαρίζει μακροζωία», έγραψαν οι «Γκρίζοι Λύκοι» στην ανάρτηση που συνόδευσε τις φωτογραφίες με τον επίμαχο χάρτη.

Πηγή: iefimerida.gr”

Το άρθρο «Και η Κρήτη είναι τουρκική» | Παραφρόνησαν τελείως για να κερδίσει τις εκλογές ο παράφρων εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.