Ξέφυγαν για ακόμα μια φορά τα πράγματα στην Κρήτη, σε άγριο καυγά ανάμεσα σε δύο μικρά παιδιά. Δύο μαθητές που άρχισαν να τσακώνονται με τον ένα να ξεπερνά κάθε όριο. Έβγαλε μαχαίρι και μια σιδερένια σωλήνα και απείλησε το θύμα του. Ο 15χρονος επέστρεψε σπίτι, είπε τα πάντα στον πατέρα του και αμέσως μετά πήγαν σε αστυνομικό τμήμα. Οι συλλήψεις που ακολούθησαν πλαισιώνουν τα όσα έγιναν.

Πιο αναλυτικά, δύο ανήλικοι ήταν οι «πρωταγωνιστές» επεισοδίου που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Άρβη του δήμου Βιάννου στην Κρήτη, το οποίο είχε ως κατάληξη τη σύλληψη του ενός, ο οποίος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι.

Το περιστατικό ανάμεσα σε έναν 16χρονο Αλβανικής καταγωγής και έναν 15χρονο Έλληνα, συνέβη γύρω στις 22.30 το βράδυ της Κυριακής.

Όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία από τον πατέρα του θύματος, ο 16χρονος χαστούκισε τον 15χρονο και στη συνέχεια φέρεται να τον απείλησε με μια σιδερένια σωλήνα και ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με της πληροφορίες, ο 16χρονος, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας του 15χρονου, συνελήφθη. Επίσης, συνελήφθη η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ValueNews.gr

Το άρθρο Κρήτη | Άγριο καυγά δύο μικρών παιδιών – Οπλισμένος με μαχαίρι και μια σιδερένια σωλήνα εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.