Την άρνησή του να πετάξει καθώς έχει υπερβεί το ωράριο εργασίας του ανακοίνωσε το πλήρωμα αεροσκάφους το βράδυ της Παρασκευής 22ης Ιουλίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι 167 επιβάτες της πτήσης για Λονδίνο επιβιβάστηκαν κανονικά στο αεροσκάφος αλλά το πλήρωμα ανακοίνωσε ότι έχει υπερβεί το ωράριο εργασίας και αρνήθηκε να πετάξει.

Παρόλο που έχει γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα, οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν προχωρήσει στις απαιτούμενες προσλήψεις προσωπικού, με συνέπεια την εξάντληση των εργαζομένων και την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Τα παραπάνω αποδεικνύει και η περιγραφή επιβάτη μέσω του cretapost που μίλησε για ένα σκηνικό απίστευτης έντασης, ταλαιπωρίας καθώς και αδιαφορίας προς τους επιβάτες από την πλευρά της αεροπορικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε, όχι μόνο η αεροπορική εταιρεία δεν κάλυψε τα έξοδα της διαμονής σε ξενοδοχείο αλλά, τους ενημέρωσε να ψάξουν για ταξί και ξενοδοχείο… μόνοι τους οι επιβάτες στις 5 το πρωί!

Σύμφωνα με το ertnews.gr, η πτήση Χανιά-Λονδίνο μετατέθηκε για το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Valuenews.gr

Το άρθρο Κρήτη| Πλήρωμα αεροσκάφους αρνήθηκε να πετάξει καθώς είχε υπερβεί το ωράριο εργασίας εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.