Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κρήτη, αφού εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ένας 24χρονος τουρίστας. Οι εργαζόμενοι κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την σορό του στο νοσοκομείο Χανίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 24χρονο άνδρα, με καταγωγή από την Νορβηγία, εντόπισε ένας φίλος του. Μπαίνοντας στο δωμάτιο του 24χρονου, αντίκρισε το άψυχο σώμα του. Άμεσα ειδοποίησε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου οι οποίοι και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες, παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή τον 24χρονο, ενώ – όπως λένε οι πληροφορίες – μετέφεραν την σορό του στο νοσοκομείο Χανίων.

Παράλληλα, ειδοποιήθηκε και η αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αλλά και της αυτοχειρίας. Ο θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος βρισκόταν με τους φίλους του στην Κρήτη απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές του.

ValueNews.gr

Το άρθρο Κρήτη | 24χρονος τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.