Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Φεοντοσία της Κριμαίας με θύμα έναν 35χρονο χορευτή δρόμου ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν πήρε φωτιά από το φλεγόμενο κοντάρι που κρατούσε.

Στο βίντεο που έχει καταγράψει τη στιγμή του ατυχήματος φαίνεται ο 35χρονος Γκριγκόρι να κρατάει στα χέρια του ένα κοντάρι με φωτιά στις δύο του άκρες ενώ δεκάδες τουρίστες – ανάμεσά τους και παιδιά – τον παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Κάποια στιγμή ο 35χρονος φαίνεται να προσπαθεί να δημιουργήσει μια μπάλα φωτιάς αλλά η προσπάθειά του παίρνει άσχημη τροπή με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το πρόσωπό του

Έντρομοι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν προς βοήθεια του 35χρονου προσπαθώντας να σβήσουν τις φλόγες που τον έχουν σκεπάσει χρησιμοποιώντας άλλοι ρούχα και άλλοι μέχρι και τα χέρια τους.

Σύμφωνα με το τοπικό υπουργείο Υγείας ο 35χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση με εγκαύματα στο πρόσωπό και το στόμα του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι το ατύχημα πιθανότατα συνέβη από την κακής ποιότητας κηροζίνη που χρησιμοποίησε ο 35χρονος για την παράστασή του ενώ τις ακριβείς απαντήσεις θα δώσει η έρευνα της αστυνομίας που είναι σε εξέλιξη.

ValueNews.gr

Το άρθρο Κριμαία | Χορευτή δρόμου πήρε φωτιά μπροστά σε δεκάδες τουρίστες(vid) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά