Συνέντευξη παραχώρησε η Κόνι Μεταξά και αναφέρθηκε στην ημέρα του γάμου της με τον Μάριο Καπότση.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει το ερωτευμένο ζευγάρι, όπου θα επισφραγίσει τον ερωτά του στις 9 Ιουλίου στην Κρήτη παρουσία στενών φίλων και συγγενών και περιμένει με αγωνία αυτή τη στιγμή.

Όπως αποκάλυψε η perfomer, έχει θέσει κάποιους όρους για την ημέρα του γάμου της και μέσα σε αυτούς αναφέρει ότι θα απαγορεύονται τα παιδιά.

«Μας αρέσει η ιδέα να κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις του Μάριου. Στον γάμο μας δεν επιτρέπονται τα παιδιά», είπε αρχικά και εξήγησε παρακάτω τον λόγο.

«Θέλουμε όσοι θα έρθουν στον γάμο μας να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών ή να πρέπει να φύγουν νωρίς. Να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Τέλος, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Μάριο Καπότση κι όπως αποκάλυψε, η ίδια ήξερε από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι θα παντρευτούν.

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο, πιστεύω στο για πάντα, ενώ πριν από εκείνον δεν μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο μας ραντεβού. Με εκνευρίζει πάρα πολύ ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι, επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο», τόνισε.

ValueNews.gr

Το άρθρο Κόνι Μεταξά| Στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση απαγορεύονται τα παιδιά εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.