Αναλυτικότερα, σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκε χθες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ένα πρόσωπο, για υπόθεση βιασμού της νεαρής υπαλλήλου του.

Ο εργοδότης καταγγέλθηκε πριν μια βδομάδα από την υπάλληλό του ότι παρά τη θέλησή της αυτός προχώρησε σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Την υπόθεση διερεύνησε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, ύστερα από καταγγελία της νεαρής, η οποία εργαζόταν στην επιχείρησή του.

Σύμφωνα με της πληροφορίες, την περασμένη βδομάδα η νεαρή είχε τελειώσει την εργασία της και αποχώρησε. Ωστόσο, στη συνέχεια της τηλεφώνησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να επιστρέψει για να την πληρώσει. Αυτή όντως επέστρεψε και όπως φάνηκε ο εργοδότης της δεν έμεινε στην πληρωμή, αφού άρχισε να τη φιλά και μάλιστα προσπάθησε να προχωρήσει περαιτέρω. Η υπάλληλος του ζήτησε να σταματήσει, ωστόσο αυτός προχώρησε στη σεξουαλική πράξη.

Αμέσως μετά η νεαρή αποχώρησε και εκμυστηρεύτηκε τα όσα έγιναν σε φιλικά της πρόσωπα και στη συνέχεια κατήγγειλε τα διαδραματισθέντα στα υποστατικά του εργοδότη της, στην Αστυνομία.

Στη συνέχεια κάλεσαν για ανάκριση τον εργοδότη της, ο οποίος φέρεται να παραδέχεται τα όσα έγιναν, ωστόσο υποστηρίζει πως έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής.

Χθες, ο 30χρονος παραπέμφθηκε σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 25 Ιουλίου. Μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος με όρους, ώστε να παραστεί στη δίκη του.

ValueNews.gr

Το άρθρο Κύπρος | Kατήγγειλε τον εργοδότη της για βιασμό εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά