Τον ύμνο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βορείας Ηπείρου του ΠΑΟ Φοινικαίων που εδρεύει στην Αθήνα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με μουσική επιμέλεια του ο ταλαντούχος συνθέτης και ποιητής Κώστας Νούσιας.

Καλεσμένος στα γραφεία της ValueNews.gr σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την δημοσιογράφο Γεωργία Ζιαγάκη αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Βόρεια Ήπειρο καθώς και στο στοιχείο της παράδοσης που δεν λείπει ποτέ από την μουσική του.

Ο κ. Νούσιας ξεκινώντας από την λαογραφική μουσική στην κλασική, μίλησε για όλες του τις συνεργασίες και τις επιτυχίες. Έκανε αναφορά στις ποιητικές του συλλογές, ενώ όπως είπε πλέον τον ενδιαφέρει περισσότερο το κομμάτι της δημιουργίας της μουσικής.

Ο ίδιος είναι διοργανωτής στον διεθνή διαγωνισμό Μουσικών Οργάνων τον οποίο οργανώνει ο Όμιλος Τεχνών, Λόγου κι Επιστημών Ελλάδος υπό την στήριξη της ΕΡΤ. Επίσης έχει βραβευθεί από διαγωνισμούς στην ποίηση, αλλά και από τον Όμιλο Ουνέσκο Ελλάδος για την προσφορά του στον Eλληνικό πολιτισμό.

Γνωρίστε τον μέσα από τα τραγούδια του:

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ:

Valuenews.gr

Το άρθρο Κώστας Νούσιας | Ο Βορειοηπειρώτης Καλλιτέχνης φτιάχνει ύμνο ποδοσφαιρικής ομάδας εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.