Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της Λέφσκι, για το ενδεχόμενο μετακίνησης των οπαδών τους στο μεταξύ τους παιχνίδια για το Conference League, ενώ ακόμα ρέει το αίμα του Τόσκο Μποζατζίσκι στην Θεσσαλονίκη.

Όπως είναι γνωστό, ο Βούλγαρος οπαδός του Άρη Τόσκο Μποζατζίσκι δολοφονήθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, μετά ένα παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν από δυο χρόνια.

Κακώς ακόμα και που το συζητούν ΠΑΟΚ και Λέφσκι. Διότι, ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι οι οπαδοί της Μπότεφ, οπαδός της οποίας ήταν ο Μποζατζίσκι δεν θα θελήσουν να πάρουν μία ρεβάνς από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

Επί πλέον, αν έρθουν στην Τούμπα οι οπαδοί της Λέφσκι και προκαλέσουνμ και οι του ΠΑΟΚ απαντήσουν ποιος θα χάσει, τελικά; Ο ΠΑΟΚ που είναι υπότροπος θα χάσει.

Μακάρι να επικρατήσει η λογική και να μην γίνει καμία μετακίνηση, μακάρι να παρέμβει και η UEFA, παρότι που δεν της πέφτει λόγος.

Το άρθρο Λέφσκι – ΠΑΟΚ με μετακινήσεις οπαδών; Το αίμα του Τόσκο Μποζατζίσκι δεν λέει τίποτα σε κανέναν; εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.