Από το ειδώλιο του κατηγορουμένου παρακολουθεί ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης τις καταθέσεις του πρώην συντρόφου της δεύτερης καταγγέλλουσας, ο οποίος είχε σχέση μαζί της όταν συνέβη η απόπειρα βιασμού.

Ο ίδιος περιέγραψε τις μελανιές που είχε δει στα πόδια της συντρόφου του την επόμενη μέρα από το περιστατικό το 2010, αν και η ίδια είχε ισχυριστεί πως προερχόταν από χτύπησα. Έμαθε την αλήθεια για το συμβάν δυο χρόνια μετά. Ανέφερε επίσης πως μετά από ό,τι της συνέβη χώρισαν με δική της πρωτοβουλία όπως είχε εξηγήσει και η κοπέλα στη δίκη της κατάθεση.

Μου είπε ότι ο Φιλιππίδης αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο καμαρίνι του και ότι είχε ανέβει πάνω της προκειμένου να την ακινητοποιήσει. Μου περιέγραψε ότι την στρίμωξε και ανέβηκε πάνω της και της κατέβασε το εσώρουχο και το παντελόνι. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει έπεσε πάνω σε ένα τραπεζάκι και χτύπησε», είπε ο μάρτυρας

Σε ερωτήσεις της υπεράσπισης γιατί δεν κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της όταν είχε συμβεί, ο μάρτυρας ανέφερε ότι της πρότεινε να πάει στις Αρχές, όμως η ίδια φοβόταν.

«Αν ρωτάτε εμένα, κατανοώ το φόβο που είχε. Εγώ όντας έξω από το χορό, θα πήγαινα να το καταγγείλω. Αλλά δεν είμαι η καταγγέλλουσα» πρόσθεσε.

Όταν δε, έμαθε από την πρώην φίλη του όσα είχαν συμβεί, «έπεσε από τα σύννεφα».

«Ούτε καν μπορούσα να διανοηθώ κάτι τέτοιο. Η πρώην σύντροφος μου, μόλις επρόκειτο να ξεκινήσει η συνεργασία με τον Φιλιππίδη, ήταν ενθουσιασμένη, γνωρίζοντας ότι είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος στο χώρο και θεώρησε ότι ήταν ευκαιρία, θα ήταν ένα πολύ καλό στοιχείο για το βιογραφικό της».

Valuenews.gr

Το άρθρο Μάρτυρας κατά Φιλιππίδη| “Στρίμωξε την φίλη μου στο καμαρίνι, και της κατέβασε το εσώρουχο” εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.