Οι «Μέλισσες» και ο Χρήστος Μάστορας μίλησαν στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα.

Λίγο πριν την μεγάλη τους συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο, θυμήθηκαν ευτράπελα επί σκηνής, αναφέρθηκαν στα αρνητικά σχόλια που δέχονται και στην παρουσία τους στα MAD VMA.

«Έκανα σε συναυλία stage diving και δεν μπόρεσε να με σηκώσει ο κόσμος. Το παίξαμε ροκ σταρ και φάγαμε πολύ κράξιμο», είπε αρχικά ο frontman του συγκροτήματος.

Στα αρνητικά σχόλια που υπόκειται τόσο ο ίδιος όσο και το συγκρότημα σχολίασε: « Τα αρνητικά σχόλια τα μπλοκάρω. Χαλάνε την αισθητική μου και την αισθητική οσων μας στηρίζουν».

Για τις προσωπικές σχέσεις μεταξύ των μελών του συγκροτήματος σημείωσε: «Eίμαστε πολύ βαρετοί δεν υπάρχει καθόλου ίντριγκα μεταξύ μας. Είμαστε πολύ κουλ» και στην συνέχεια προέτρεψε τους νεαρούς καλλιτέχνες να δημιουργούν συγκροτήματα με τις παρέες τους.

Ακόμη για την φετινή παρουσία και τις συμμετοχές του συγκροτήματος στα Mad Video Music Awards, τόνισε ότι η μέχρι τώρα πορεία είναι πολύ τιμητική: «Έχουμε πάρει 19 βραβεία στα Μad Αwards. Είναι πολύ τιμητικό αυτό για εμάς».

Για την φετινή παρουσία του στο πρόγραμμα του X-Factor στο ΜEGA, ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε με αισιοδοξία: «Ελπίζω πως θα το πάρω το φετινό X-Factor αλλά δε θέλω να το γρουσουζέψω».

Eπίσης, ανακοίνωσε ότι στο κυριακάτικο live του X-Factor, στις 29 Ιουνίου, θα παίξουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο « Για εμένα βράδιασε».

ValueNews.gr

Το άρθρο Μέλισσες| «Το παίξαμε ροκ σταρ και φάγαμε πολύ κράξιμο» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.