Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη σε βραδινή εκπομπή μίλησε για όλα, από τη σχέση της με το παιδί της μέχρι το «Καλό μεσημεράκι» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η τηλεοπτική «Βάνια» αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και για τη φετινή σεζόν.

«Αυτή η σεζόν ήταν λίγο περίεργη για όλον τον κόσμο. Κάνουμε μία εκπομπή ψυχαγωγική. Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία και κληθήκαμε να κάνουμε την πρώτη εκπομπή ακριβώς μετά τον πόλεμο, είχαμε παγώσει.

Δεν καταλαβαίναμε πόσο χιούμορ μπορούμε να κάνουμε, τι αστεία μπορούμε να κάνουμε. Εγώ δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή, σκεφτόμουν πώς θα χορέψω, πώς θα κάνω τη ‘Βάνια’. Είναι ένας ρόλος ιδιαίτερος, συγκεκριμένος, αμιγώς κωμικός. Δυσκολευτήκαμε, προσπάθησα και εγώ. Την προηγούμενη βραδιά ήμουν σπίτι και σκεφτόμουν, ‘Πώς θα βγω;’, το θεωρούσα αδιανόητο».

Συνέχισε λέγοντας: «Εντάσεις γύρω από τη δουλειά έχουν υπάρξει αλλά όχι δεν έχει συμβεί κάτι που να μη διορθώνεται. Έχουν υπάρξει στιγμές σε παράσταση που ζητούσε κάτι ο Νίκος και δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω οπότε θύμωνε μαζί μου που μπορώ αλλά δεν το κάνω. Ξέρω ότι με αγαπάει ο Νίκος, ξέρει ότι τον αγαπάω. Αυτή η σχέση βασίζεται εκεί, και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει λύνεται».

Η σχέση με το παιδί της και ο χωρισμός

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε επίσης, για τη σχέση με το παιδί της και πώς διαχειρίστηκε το χωρισμό με τον πατέρα του.

«Είναι πολύ εύκολο τελικά να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Είναι πολλές γυναίκες που παθαίνουν πανικό. Έχουν χωρίσει πολλοί άνθρωποι, έχουν ξαναφτιάξει τη ζωή τους, επίσης! Οπότε είναι κάτι που θα πρέπει να το μαθαίνουμε από μικροί. Δεν είναι καθόλου δύσκολο για το παιδί εάν οι γονείς φερθούν με έξυπνο τρόπο και είναι κοντά στο παιδί».

Συνέχισε λέγοντας πως με τον γιο της είναι πολύ κοντά και απλώς αυτή είναι μια διαφορετική συνθήκη.

«Επικοινωνούμε πολύ με τον γιό μου, είμαστε πολύ κοντά. Σίγουρα είναι μια διαφορετική συνθήκη που μπορεί να είναι καλύτερη ή χειρότερη αλλά σίγουρα είναι αυτό. Βέβαια, στη αρχή νόμιζα πως τελείωσε η ζωή μου και πως δε θα ξανακάνω σχέση. Όλα αυτά είναι… Δεν πρέπει να το επιτρέπουμε στον εαυτό μας».

Η σχέση με το σύντροφο της

Αποκαλυπτική ήταν και για τη σχέση της με τον τραγουδιστή, Βασίλη Πορφυράκη.

«Είμαστε 3 χρόνια μαζί. Κυλάνε πολύ όμορφα και ήρεμα τα πράγματα. Μου δημιουργεί μια ασφάλεια πως είμαι με έναν άνθρωπο που με δέχεται για όλα αυτά που είμαι και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχει έναν τρόπο λόγω των εμπειριών του, να είναι πολύ κοντά με τον Παναγιώτη. Είναι πολύ σημαντικό και αυτό με γοητεύει κιόλας»

Valuenews.gr

Το άρθρο Ματίνα Νικολάου| «Όταν χώρισα νόμιζα πως τελείωσε η ζωή μου, πως δε θα ξανακάνω σχέση» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.