Μοιραία για τη ζωή της στάθηκε η απόφαση της 21χρονης Yrma Lydia, να συναντηθεί με τον 79χρονο πρωήν σύζυγό της.

Σύμφωνα με της πληροφορίες, η 21χρονη που μόλις ξεκινούσε την καριέρα της στη μουσική, πυροβολήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο εστιατόριο Suntory Del Valle, στο Μεξικό, στα νότια της πόλης του, όταν δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγό της, τον 79χρονο Jesús Hernández Alcocer.

Η βραδιά δεν ξεκίνησε καλά και το ζευγάρι άρχισε και πάλι να τσακώνεται. Τότε ο 79χρονος Jesús Hernández, έβγαλε το όπλο του και την πυροβόλησε τρείς φορές.

Γνωστή τραγουδίστρια παραδοσιακής μουσικής η 21χρονη προσπαθούσε εδώ και δυο μήνες να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Excelsior η Yrma Lydia απευθύνθηκε σε μια γνωστή δικηγορική εταιρεία της Πόλης του Μεξικού τον περασμένο Απρίλιο και ζήτησε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του διαζυγίου, αφού ο σύζυγός της την κακοποιούσε. Για να το αποδείξει μάλιστα, τους έδωσε και φωτογραφίες με το μελανιασμένο πρόσωπό της.

Η 21χρονη τραγουδίστρια είχε καταγγείλει τον 79χρονο και στην αστυνομία αφού ο Hernández την είχε ξυλοκοπήσει τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ την είχε απειλήσει και με όπλο.

ValueNews.gr

Το άρθρο Μεξικό | 79χρονος σκότωσε την 21χρονη σύζυγό του μέσα σε εστιατόριο εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.