Ο Λιονέλ Μέσι παρότι δεν ήταν αυτός που γνωρίζουμε στην πρώτη του χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν, 11 γκολ 14 ασίστ, σύμφωνα με τη Marca, η Παρί κατάφερε να εξασφαλίσει τεράστια έσοδα χάρη στον Αργεντινό, κάνοντας λόγο για το εξωφρενικό ποσό των 700 εκατομμυρίων ευρώ!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο σύλλογος σύναψε νέες χορηγικές συμφωνίες με πάνω από δέκα εταιρείες, με τον υπεύθυνο του σχετικού τμήματος, Μαρκ Άρμστρονγκ, να έχει αναφέρει πως «για συμφωνία που θα μας απέφεραν τρία με πέντε εκατομμύρια ευρώ, πλέον μπορούσαμε να ζητήσουμε από πέντε έως οκτώ».

Μεταξύ άλλων, είχε υπάρξει και συνεργασία με εταιρεία κρυπτονομισμάτων, cryprto, bitcoin η οποία φέρεται να απέφερε 300 εκατομμύρια στους Παριζιάνους!

Όσον αφορά στις φανέλες, υπολογίζεται ότι πουλήθηκαν πάνω από 600.000 με το όνομα και τον αριθμό του Αργεντίνου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βγουν μέχρι τα μισά της σεζόν τα… σπασμένα της σεζόν 2020/21 – ήτοι 41,5 εκατ. ευρώ.

Στα δε social media, τα οποία παίζουν κι αυτά τεράστιο ρόλο, η γαλλική ομάδα είδε τους ακολούθους της να αυξάνονται ραγδαία. Ενδεικτικά, στο Instagram, από 38 εκατομμύρια, έφτασαν τα 60, ενώ στο TikTok η Παρί έγινε η πρώτη ομάδα που έφτασε διαδοχικά στα δέκα και τα είκοσι εκατομμύρια followers.

Το άρθρο Με… crypto Messi η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 700.000 €! εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.