Το «Μητσοτάκης γιοκ» το έχω ξανακούσει, σχολίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος των εργασιών της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι οι ηγέτες Ελλάδας και Τουρκίας «πρέπει να συναντιόμαστε, πρέπει να μιλάμε και να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση πολιτισμένα, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. Καμία πολυτέλεια για άλλη συζήτηση και αποσταθεροποίηση σε άλλο μέρος εκτός της Ουκρανίας».

Σε ό,τι αφορά στο Turkaegean ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση θα αντιδράσει».

Και πρόσθεσε: «Προφανώς και υπάρχουν ευθύνες. Οι ευθύνες είναι υπηρεσιακές, κάποιοι εντός της διοίκησης δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Έχουμε δυνατότητες στο οπλοστάσιό μας να διορθώσουμε την εικόνα μας. Αν και βλέποντας τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν αυτή η καμπάνια δεν έχει κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα».

Ο πρωθυπουργός σχολίασε επίσης ότι από την πλευρά του Ερντογάν δεν ετέθη κανένα απολύτως θέμα σε βάρος της Ελλάδας στη διάρκεια των εργασιών της συνόδου.

Το άρθρο Μητσοτάκης | Κανένα θέμα σε βάρος της Ελλάδας δεν έθεσε στο ΝΑΤΟ η Τουρκία (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.