Για μια απόσταση 237 χιλιομέτρων όσο απέχει η Αθήνα από την Καλαμάτα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να πάει όχι με αυτοκίνητο αλλά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να μιλήσει στο αναπτυξιακό συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ.

Η επιλογή αυτή για μια διαδρομή με αυτοκίνητο που είναι κάπου 2,5 ώρες, προκάλεσε αιχμηρά σχόλια από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι επισημαίνουν ότι είναι, τουλάχιστον, παράδοξο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιλέγει να κινηθεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για μια εσωτερική διαδρομή σε μια εποχή που οι τιμές των καυσίμων είναι στα ύψη.

Πάρτε μία γεύση του τι έγραψαν οι χρήστες του Twitter:

Αυτό θα πει #καταπληκτικη_ποιοτητα_ζωης γατάκια! Πήρε το πρωθυπουργικό Falcon7X και πήγε στην Καλαμάτα ο #Μητσοτακης! Πόσο να πηγαίνει άραγε το λίτρο του μαζούτ που καίνε στο μυαλό οι « νοικοκυραίοι» που τον ψηφίζουν; #ολιστικη_ζωη

— dimitra papadopoulou (@pdimitra2022) June 17, 2022

Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν για να δώσει 13η σύνταξη.

Για να πάει 2 ώρες δρόμο Αθήνα – Καλαμάτα υπάρχουν λεφτόδεντρα για να πάρει το Falcon 7x pic.twitter.com/ALMIWStPaO

— trollokratis (@trollokratis) June 16, 2022

Αυτός που σας λέει ότι τα λεφτά δεν έχουν σημασια πηγε με το αεροπλάνο στις ΗΠΑ για να δει μπάσκετ και στην Καλαμάτα για προεκλογική περιοδεία, καλά σας κάνει ψηφίστε τον ξανά να πηγαίνει με το Πρωθυπουργικο αεροσκάφος και στο περίπτερο

— Ίαν (@VePZVughT9Iapw2) June 17, 2022

«Βράζουν» οι Καλαματιανοί

Για μια ακόμα φορά, σε βάρος του πρωθυπουργού ακούστηκαν τα γνωστά συνθήματα οργής, ενώ λίγο πριν ο ίδιος φτάσει στο Μέγαρο Χορού, νεαροί πέταξαν τρικάκια μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μεγάλος χαμός δημιουργήθηκε πέρα από ύβρεις που δέχτηκε από κατοίκους. Συγκεκριμένα ανέφερε on camera αστειευόμενος ότι οι βουλευτές του είναι «για τα πανηγύρια», όταν πολίτης του ζήτησε να τους βάλει «να χορεύουν στο ένα πόδι».

#Λατινοπουλου#Δούρου #Δουρου #ΝΔ
Ο #Κουλης μιλά υποτιμητικά για τους βουλευτές του.
Οταν ψηφοφόρος του,στην Καλαμάτα,ζήτησε «να βάλει τους βουλευτές να χορεύουν στο ένα πόδι» απάντησε ενοχλημένος «άλλη δουλειά δεν κάνουν,μόνο για τα πανηγύρια είναι». pic.twitter.com/X6lGoGoH6D

— Andre (@AndreQuarantino) June 16, 2022

ΜΓ Καλαμάτα pic.twitter.com/4olSMC4DGC

— Kostas Stathopoulos (@stathopkostas) June 16, 2022

Άνδρες της ασφάλειας άρχισαν να σπρώχνουν τους νεαρούς που διαμαρτυρήθηκαν προκειμένου να μην ενοχληθεί ο Μητσοτάκης και φυσικά για να μην «χαλάσουν» την εικόνα του μπροστά στις κάμερες που τον περίμεναν.

Την ίδια στιγμή, οι πολίτες της Καλαμάτας που χόρτασαν από υποσχέσεις και οι επικοινωνιακές φιέστες δεν μπορούν να πλέον κρύψουν την αγανάκτηση και την οργή τους από την απραξία της κυβέρνησης στο σαρωτικό κύμα ακρίβειας. Μιλώντας στο τοπικό κανάλι Ionian, Καλαματιανοί ξεσπούν και καλούν τον Μητσοτάκη να φύγει από το τιμόνι της χώρας. 

ValueNews.gr

Το άρθρο Μητσοτάκης στην Καλαμάτα| Πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος- Έντονες διαμαρτυρίες(vid) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.