Η σειρά επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια με πολλές αλλαγές και με άλλο τίτλο, αφού πλέον θα ονομάζεται «Μια Νύχτα του Αυγούστου». Θα βασίζεται και πάλι σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ και ο Γιάννης Στάνκογλου θα επιστρέψει μέσα από τον ρόλο του Ανδρέα Βανδουλάκη.
Η υπόθεση της σειράς θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50 και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της, τον καλύτερό του φίλο.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια εικόνα από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς, στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Μια νύχτα του Αυγούστου, καλή μας αρχή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή όπου έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το πώς θα εξελιχθεί η πλοκή: «Στη συνέχεια της σειράς υπάρχει ο Ανδρέας Βανδουλάκης στη φυλακή για έξι χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε αυτή την Δευτέρα τα γυρίσματα. Τα περισσότερα θα είναι εδώ, υπάρχουν κάποια γυρίσματα και στην Κρήτη αλλά το δικό μου location είναι στη φυλακή οπότε και είναι όλο εδώ. Είναι πάρα πολύ ωραίο γραμμένο το σενάριο».

Όσον αφορά το νησί της Σπιναλόγκας και όσους βρίσκονταν εκεί, ο ηθοποιός είπε: «Έχει κλείσει η Σπιναλόγκα αλλά θα υπάρχουν δυο, τρεις χαρακτήρες από το πρώτο “Νησί” που είναι στη συνέχεια σε κάποιο νοσοκομείο. Από όσο ξέρω θα δούμε και τον Τάσο Νούσια και πολλούς ηθοποιούς που ήταν στην πρώτη σειρά. Δεν θα είναι όμως η Κατερίνα Λέχου και ο Στέλιος Μάινας. Βέβαια και εγώ… πέθαινα στο παλιό Νησί αλλά βλέπουμε τώρα τον ήρωα λίγο πριν πεθάνει σε αυτά τα έξι χρόνια»

 Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μόνη που έχει υπογράψει μέχρι στιγμής είναι η Μαρία Καβογιάννη για έναν νέο πρωταγωνιστικό ρόλο. Πολύ πιθανόν να είναι και η Γιουλίκα Σκαφίδα στον ρόλο που είχε.

ValueNews.gr

Το άρθρο Μια νύχτα του Αυγούστου| Η συνέχεια της σειράς «Το Νησί» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.