Χοντραίνει το παιχνίδι μεταξύ Super League και ΕΠΟ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέλνει επιστολή έχοντας απαιτήσεις να μάθει τα πάντα γύρω από τη λειτουργία της Ομοσπονδίας.

Πλήρη αναφορά για τα στοιχεία γύρω από τη λειτουργία της ΕΠΟ ζητάει από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης, με επιστολή που έστειλε την Πέμπτη 14/7.

Εκτός από χώρο για γραφείο εντός της Ομοσπονδίας, ο Β. Μαρινάκης ζητάει μέχρι και εκθέσεις  αξιολόγησης των υπαλλήλων των τελευταίων ετών. Όπως γίνεται αντιληπτό το παιχνίδι μεταξύ Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ χοντραίνει.

Στην επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο ο πρόεδρος της Super League, αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης απέστειλε θεσμικά επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Τάκη Μπαλτάκο, με την παράκληση της άμεσης ικανοποίησης των κατωτέρω αιτημάτων.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια χθεσινής απόφασης του Δ.Σ. της Super League 1 και υπό την ιδιότητά μου ως B’ Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., παρακαλώ για τα κάτωθι:
(α) όπως μου παραχωρήσετε ένα χώρο γραφείου εντός της κεντρικής εγκατάστασης γραφείων της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή.

(β(β.1) Κατάλογο μισθοδοσίας προσωπικού της Ε.Π.Ο. Σε περίπτωση που έχουν δοθεί οικειοθελείς παροχές (bonuses), πέραν των συμβάσεων εργασίας, παρακαλώ να μου δοθεί επίσης σχετική λίστα. Επίσης στη λίστα μισθοδοσίας παρακαλώ να αναφέρονται και οι τυχόν μη χρηματικές παροχές (λ.χ. χρήση αυτοκινήτων κ.λ.π.).

(β.2) Βιογραφικά των ως άνω υπαλλήλων, περιγραφή των καθηκόντων αυτών (job descriptions) και εκθέσεις αξιολόγησης αυτών τουλάχιστον των τριών (3) τελευταίων ετών. Επίσης, ανάλυση της διαδικασίας αξιολόγησης του προσωπικού.

(β.3) Τις βασικές συμβάσεις εξωτερικής συνεργασίας (παροχής υπηρεσιών) με τρίτα πρόσωπα, τα οποία παρέχουν κατά σταθερό και μόνιμο τρόπο υπηρεσίες προς την Ε.Π.Ο.

(β.4) Χορηγικές, διαφημιστικές ή λοιπές συναφείς συμβάσεις τουλάχιστον των τελευταίων τριών (3) ετών, σε ισχύ ή λήξασες, εκ των οποίων η Ε.Π.Ο. εισπράττει ή εισέπραττε χρηματική ή / και άλλη παροχή.

(β.5) Λίστα των εισπράξεων της Ε.Π.Ο. από τις FIFA και UEFA των τελευταίων τριών (3) ετών.

Παρακαλώ για την άμεση ικανοποίηση των ανωτέρω αιτημάτων.

Το άρθρο Μονομαχία στο Ελ Πάσο, επεισόδιο Νο1 | Ο Μαρινάκης ζητάει από τον Μπαλτάκο τα οικονομικά στοιχεία της ΕΠΟ εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά