Επίθεση σημειώθηκε μέρα μεσημέρι κατά τους επιχειρηματία Θοδωρή Κουσαθανά. ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου “Ποσειδών”. Ο επιχειρηματίας που έχει την επιχείρηση του στη περιοχή Βίδα στη χώρα της Μυκόνου δέχτηκε σωματική επίθεση από μαυροφορεμένο σωματώδη άνδρα, ο οποίος άρχισε να τον χτυπάει την ώρα που ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ήταν μέσα στο αμάξι του.

Του στοίχισε σχεδόν την ζωή του αφού από ότι φαίνεται όλα τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι, με σιδερόβεργα. Αυτό είχε ως αποτέλσμα ο ιδιοκτήτης να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες.

Ο ίδιος σχετικα με την υπόθεση του είπε:

«Μου επιτέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε ένα λοστό. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε.»

Πίσω από την επίθεση σκέφτεται ότι μπορεί να κρύβεται μια αντιδικία που έχει με γειτονική επιχείρηση: «Λειτουργεί παράνομα, διότι έχουν μια προσωρινή αναστολή της άδειας της μουσικής τους» αναφέρει μεταξύ άλλων, την ώρα που προσπαθεί να αφήσει πίσω το σοκ της επίθεσης και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

O ξενοδόχος της Μυκόνου έκανε 14 ράμματα στο κεφάλι, ενώ έχει μώλωπες σε όλο του το σώμα. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αναρρώνει στο σπίτι του, ωστόσο δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης.

Οι δράτσες είχαν στήσει καρτέρι

Ο αδελφός του επιχειρηματία όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο του στην Χώρα της Μυκόνου. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τον τράκαρε από πίσω και μόλις αυτός σταμάτησε να δει τι συμβαίνει, από το άλλο όχημα βγήκε ένας σωματώδης άντρας και κρατώντας ένα λοστό στο χέρι άρχισε να τον χτυπάει με απίστευτη βιαιότητα στο κεφάλι και στα πλευρά του, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω αιμόφυρτος και να χάσει τις αισθήσεις του.

«Θα πληρώσουν με κάθε τρόπο»

Πρώην εργαζόμενος στην εστίαση αναφέρει πως «αυτό που γινόταν πάντα και θα γίνεται πάντα στη Μύκονο. Κάθε καλοκαίρι, κάθε αρχή της σεζόν κατεβαίνουν όλοι οι φυλακισμένοι, όλοι οι φουσκωτοί τους προσλαμβάνουν και κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν. Η Μύκονος δεν είναι Ελλάδα είναι ένα άλλο κράτος. Εχει τους δικούς του ρυθμούς και δουλεύουν έτσι. Και αυτοί που έρχονται το ξέρουν και δεν μπορούν να κάνουν μαγκιές, να έρχονται στα μαγαζιά και να μην πληρώνουν. Και αναλαμβάνουν μετά οι μπράβοι. Π.χ. δεν μπορεί να έρθει ο άλλος στη Μύκονο και να πει δεν πληρώνω. Θα πληρώσει είτε με το καλό, είτε με το κακό».

«Η Μύκονος κινδυνεύει να γίνει Κολομβία»

Ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης δήλωσε πως στο Νησί των Ανέμων υπάρχει η λαμπερή πλευρά αλλά και η «σκοτεινή», με τη μαφία και τον υπόκοσμο να επιχειρούν να μετατρέψουν τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού σε Κολομβία.

Τα κυκλώματα στη Μύκονο φαίνεται πως είναι εκτός ελέγχου με ληστείες και ξυλοδαρμούς πολιτών μέρα μεσημέρι. «Η Μύκονος σήμερα έχει αλλάξει. Δεν επιτρέπεται σε ένα μικρό νησί, τουριστικό να έρχεται εδώ το καλοκαίρι καλός κόσμος και ο υπόκοσμος. Η Μύκονος ξεφεύγει και πάει αλλού. Λυπούμαι που θα το πω αλλά δεν είναι σωστό να περνούν οι κυβερνήσεις και να βλέπουν ότι κοντεύει να μετατραπεί σε Κολομβία και να μην επεμβαίνουν» είπε ο κ. Βερώνης στον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τον κ. Βερώνη «τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι εδώ δρουν διάφορα κυκλώματα τα οποία δεν μπορούμε να γνωρίζουμε γιατί δεν εμφανίζονται».

ValueNews.gr

Το άρθρο Μύκονος: «Ήθελαν να με σκοτώσουν», λέει ο ξενοδόχος που χτύπησαν εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.